VAN GORP,JURGEN

Contactgegevens VAN GORP,JURGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GORP,JURGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GORP,JURGEN

Regio (region): LICHTAART ANTWERP B-2460 - BE, België

Adres (address): Boskant 35, België

Telefoon (phone): +32 (55) 549-25-75 +32 (55) 549-25-75

Fax (fax): +32 14 65 19 01 +32 14 65 19 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GORP,JURGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GORP,JURGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GORP,JURGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GORP,JURGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GORP,JURGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GORP,JURGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GORP,JURGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GORP,JURGEN
Products information VAN GORP,JURGEN

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN GORP,JURGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GORP,JURGEN
(Get full report from official database of BE for VAN GORP,JURGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GORP,JURGEN
Addition kinds of activities for VAN GORP,JURGEN

20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
51690205. Droog ijs | Dry ice
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij VAN GORP,JURGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GORP,JURGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GORP,JURGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GORP,JURGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

Zoek naar antwoorden van VAN GORP,JURGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN GORP,JURGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GORP,JURGEN. Laat een reactie achter voor VAN GORP,JURGEN. VAN GORP,JURGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GORP,JURGEN. Leave a respond for VAN GORP,JURGEN. VAN GORP,JURGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GORP,JURGEN op de google maps. Adres en contacten VAN GORP,JURGEN
Location of VAN GORP,JURGEN on the google maps. Address and contacts of VAN GORP,JURGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GORP,JURGEN VAN GORP,JURGEN: Gosin & Fils SPRL | ESAB SA | Belgian Fine Beers International | MTech-It | ABOUTBOUL, YVES

Other related companies as VAN GORP,JURGEN: Gosin & Fils SPRL | ESAB SA | Belgian Fine Beers International | MTech-It | ABOUTBOUL, YVES

VAN GORP,JURGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio LICHTAART ANTWERP B-2460 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GORP,JURGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf VAN GORP,JURGEN bevindt zich op het adres: Boskant 35. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN GORP,JURGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GORP,JURGEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GORP,JURGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GORP,JURGEN, openstaande posities, locatie van VAN GORP,JURGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN GORP,JURGEN is a company, that was registered 2011 in LICHTAART ANTWERP B-2460 - BE region, Belgium. Full name of company is VAN GORP,JURGEN, company assigned to the tax number BE05481872558. The company VAN GORP,JURGEN is located at the address: Boskant 35. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN GORP,JURGEN were not found.
The main activity of VAN GORP,JURGEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GORP,JURGEN is not available. You also can look at reviews of VAN GORP,JURGEN, open positions, location of VAN GORP,JURGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GORP,JURGEN, LICHTAART ANTWERP B-2460 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GORP,JURGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GORP,JURGEN, LICHTAART ANTWERP B-2460 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GORP,JURGEN, employees, financial statistics.