Uniwebsity belgium scrl

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Uniwebsity belgium scrl
Private companiesSocial Services • Uniwebsity belgium scrl

Contactgegevens Uniwebsity belgium scrl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uniwebsity belgium scrl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uniwebsity belgium scrl

Regio (region): brussels, B B1030 - BE, België

Adres (address): 15 rue vergote, België

Telefoon (phone): 32.2.735.08.99 32.2.735.08.99

Fax (fax): +32 (59) 574-87-59 +32 (59) 574-87-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uniwebsity belgium scrl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uniwebsity belgium scrl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uniwebsity belgium scrl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uniwebsity belgium scrl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uniwebsity belgium scrl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uniwebsity belgium scrl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uniwebsity belgium scrl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uniwebsity belgium scrl
Products information Uniwebsity belgium scrl

BTW identificatienummer (tax): BE08037292480
Ondernemingsnummer: 6990020751
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Uniwebsity belgium scrl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uniwebsity belgium scrl
(Get full report from official database of BE for Uniwebsity belgium scrl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uniwebsity belgium scrl
Addition kinds of activities for Uniwebsity belgium scrl

515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
22980201. Binder- en balenpers | Binder and baler twine
38290603. Turnstiles, uitgerust met tellen mechanismen | Turnstiles, equipped with counting mechanisms
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
48320202. Nieuws | News
48999901. Gegevenscommunicatiediensten | Data communication services
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services

Werken bij Uniwebsity belgium scrl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uniwebsity belgium scrl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uniwebsity belgium scrl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uniwebsity belgium scrl. Looking for open vacancies in other companies

  • Cateringmedewerker m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een tijdelijke cateringmedewerker! Dit gaat over een opdracht van 3 weken (w49+50+51). Wat zal de job onhouden? - Broodjes maken - Opdienen - Afruimen - ...

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

Zoek naar antwoorden van Uniwebsity belgium scrl in sociale netwerken
Look for responds of Uniwebsity belgium scrl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uniwebsity belgium scrl. Laat een reactie achter voor Uniwebsity belgium scrl. Uniwebsity belgium scrl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uniwebsity belgium scrl. Leave a respond for Uniwebsity belgium scrl. Uniwebsity belgium scrl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uniwebsity belgium scrl op de google maps. Adres en contacten Uniwebsity belgium scrl
Location of Uniwebsity belgium scrl on the google maps. Address and contacts of Uniwebsity belgium scrl

Andere gerelateerde bedrijven als come Uniwebsity belgium scrl Uniwebsity belgium scrl: HAMBERGER SPORTVLOEREN-SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | NEUVILLE SYLVIE | Bouserie, Jeroen | Cimad | ICOMS COMMUNICATIONS

Other related companies as Uniwebsity belgium scrl: HAMBERGER SPORTVLOEREN-SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | NEUVILLE SYLVIE | Bouserie, Jeroen | Cimad | ICOMS COMMUNICATIONS

Uniwebsity belgium scrl is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio brussels, B B1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Uniwebsity belgium scrl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08037292480. Het bedrijf Uniwebsity belgium scrl bevindt zich op het adres: 15 rue vergote. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Uniwebsity belgium scrl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uniwebsity belgium scrl is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uniwebsity belgium scrl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uniwebsity belgium scrl, openstaande posities, locatie van Uniwebsity belgium scrl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uniwebsity belgium scrl is a company, that was registered 2002 in brussels, B B1030 - BE region, Belgium. Full name of company is Uniwebsity belgium scrl, company assigned to the tax number BE08037292480. The company Uniwebsity belgium scrl is located at the address: 15 rue vergote. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Uniwebsity belgium scrl were not found.
The main activity of Uniwebsity belgium scrl is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Uniwebsity belgium scrl is not available. You also can look at reviews of Uniwebsity belgium scrl, open positions, location of Uniwebsity belgium scrl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uniwebsity belgium scrl, brussels, B B1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uniwebsity belgium scrl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uniwebsity belgium scrl, brussels, B B1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uniwebsity belgium scrl, employees, financial statistics.