NEUVILLE SYLVIE

Contactgegevens NEUVILLE SYLVIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEUVILLE SYLVIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEUVILLE SYLVIE

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Avenue de l'Observatoire 217-14,4000, België

Telefoon (phone): 04 229 39 67; 0495 52 51 85 04 229 39 67; 0495 52 51 85

Fax (fax): +32 (3) 544-80-31 +32 (3) 544-80-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEUVILLE SYLVIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEUVILLE SYLVIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEUVILLE SYLVIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEUVILLE SYLVIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEUVILLE SYLVIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEUVILLE SYLVIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEUVILLE SYLVIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEUVILLE SYLVIE
Products information NEUVILLE SYLVIE

BTW identificatienummer (tax): BE03791076660
Ondernemingsnummer: 4778472900
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in NEUVILLE SYLVIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEUVILLE SYLVIE
(Get full report from official database of BE for NEUVILLE SYLVIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEUVILLE SYLVIE
Addition kinds of activities for NEUVILLE SYLVIE

276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
01190202. Milo boerderij | Milo farm
01810101. Beddengoed, groei van | Bedding plants, growing of
22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
35679902. Keramische ovens en ovens | Ceramic kilns and furnaces
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
38290401. Kabel test machines | Cable testing machines
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij NEUVILLE SYLVIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEUVILLE SYLVIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEUVILLE SYLVIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEUVILLE SYLVIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van NEUVILLE SYLVIE in sociale netwerken
Look for responds of NEUVILLE SYLVIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEUVILLE SYLVIE. Laat een reactie achter voor NEUVILLE SYLVIE. NEUVILLE SYLVIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEUVILLE SYLVIE. Leave a respond for NEUVILLE SYLVIE. NEUVILLE SYLVIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEUVILLE SYLVIE op de google maps. Adres en contacten NEUVILLE SYLVIE
Location of NEUVILLE SYLVIE on the google maps. Address and contacts of NEUVILLE SYLVIE

Andere gerelateerde bedrijven als come NEUVILLE SYLVIE NEUVILLE SYLVIE: B & D Heating Systems BVBA | Quick Copy | Second Hand Machinery NV | Lauwaert Meubelen BVBA | Dekempeneer DK Moves

Other related companies as NEUVILLE SYLVIE: B & D Heating Systems BVBA | Quick Copy | Second Hand Machinery NV | Lauwaert Meubelen BVBA | Dekempeneer DK Moves

NEUVILLE SYLVIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is NEUVILLE SYLVIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791076660. Het bedrijf NEUVILLE SYLVIE bevindt zich op het adres: Avenue de l'Observatoire 217-14,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in NEUVILLE SYLVIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEUVILLE SYLVIE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEUVILLE SYLVIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEUVILLE SYLVIE, openstaande posities, locatie van NEUVILLE SYLVIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEUVILLE SYLVIE is a company, that was registered 2018 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is NEUVILLE SYLVIE, company assigned to the tax number BE03791076660. The company NEUVILLE SYLVIE is located at the address: Avenue de l'Observatoire 217-14,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in NEUVILLE SYLVIE were not found.
The main activity of NEUVILLE SYLVIE is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NEUVILLE SYLVIE is not available. You also can look at reviews of NEUVILLE SYLVIE, open positions, location of NEUVILLE SYLVIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEUVILLE SYLVIE, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEUVILLE SYLVIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEUVILLE SYLVIE, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEUVILLE SYLVIE, employees, financial statistics.