Universal Move In

Contactgegevens Universal Move In: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Universal Move In: address, phone, fax, email, website, opening hours

Universal Move In

Regio (region): Bruxelles, 1050 - BE, België

Adres (address): Avenue Louise 184, België

Telefoon (phone): 32.2.6465555 32.2.6465555

Fax (fax): 32.2.6445559 32.2.6445559

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Universal Move In: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Universal Move In"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Universal Move In"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Universal Move In, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Universal Move In. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Universal Move In, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Universal Move In. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Universal Move In
Products information Universal Move In

BTW identificatienummer (tax): BE02469421386
Ondernemingsnummer: 1510040283
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Universal Move In zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Universal Move In
(Get full report from official database of BE for Universal Move In)

Aanvulling soorten activiteiten voor Universal Move In
Addition kinds of activities for Universal Move In

2865. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories

Werken bij Universal Move In: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Universal Move In: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Universal Move In. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Universal Move In. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van Universal Move In in sociale netwerken
Look for responds of Universal Move In in social networks

Lees alle opmerkingen voor Universal Move In. Laat een reactie achter voor Universal Move In. Universal Move In bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Universal Move In. Leave a respond for Universal Move In. Universal Move In on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Universal Move In op de google maps. Adres en contacten Universal Move In
Location of Universal Move In on the google maps. Address and contacts of Universal Move In

Andere gerelateerde bedrijven als come Universal Move In Universal Move In: THERMO KING/FRIGO-ELEK | Atelier du Bâtiment I.O.S. (Les) | TIVOLUX | Scheerlinck-De Troyer VOF | Mediahall nv

Other related companies as Universal Move In: THERMO KING/FRIGO-ELEK | Atelier du Bâtiment I.O.S. (Les) | TIVOLUX | Scheerlinck-De Troyer VOF | Mediahall nv

Universal Move In is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Universal Move In, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02469421386. Het bedrijf Universal Move In bevindt zich op het adres: Avenue Louise 184. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 259,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Universal Move In zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Universal Move In is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Universal Move In is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Universal Move In, openstaande posities, locatie van Universal Move In op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Universal Move In is a company, that was registered 2008 in Bruxelles, 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Universal Move In, company assigned to the tax number BE02469421386. The company Universal Move In is located at the address: Avenue Louise 184. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 259,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Universal Move In were not found.
The main activity of Universal Move In is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Universal Move In is not available. You also can look at reviews of Universal Move In, open positions, location of Universal Move In on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Universal Move In, Bruxelles, 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Universal Move In, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Universal Move In, Bruxelles, 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Universal Move In, employees, financial statistics.