Provincie Limburg Opleiding en Training

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Provincie Limburg Opleiding en Training
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Provincie Limburg Opleiding en Training

Contactgegevens Provincie Limburg Opleiding en Training: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Provincie Limburg Opleiding en Training: address, phone, fax, email, website, opening hours

Provincie Limburg Opleiding en Training

Regio (region): Genk (Waterschei), België

Adres (address): Marcel Habetslaan 7,3600, België

Telefoon (phone): 089 38 42 12; 089 84 56 12; 089 84 56 14 089 38 42 12; 089 84 56 12; 089 84 56 14

Fax (fax): 089 38 69 77 089 38 69 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Provincie Limburg Opleiding en Training: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Provincie Limburg Opleiding en Training"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Provincie Limburg Opleiding en Training"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Provincie Limburg Opleiding en Training, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Provincie Limburg Opleiding en Training. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Provincie Limburg Opleiding en Training, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Provincie Limburg Opleiding en Training. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Provincie Limburg Opleiding en Training
Products information Provincie Limburg Opleiding en Training

BTW identificatienummer (tax): BE04994354248
Ondernemingsnummer: 2489196777
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Provincie Limburg Opleiding en Training zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Provincie Limburg Opleiding en Training
(Get full report from official database of BE for Provincie Limburg Opleiding en Training)

Aanvulling soorten activiteiten voor Provincie Limburg Opleiding en Training
Addition kinds of activities for Provincie Limburg Opleiding en Training

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
225100. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
23429900. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic

Werken bij Provincie Limburg Opleiding en Training: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Provincie Limburg Opleiding en Training: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Provincie Limburg Opleiding en Training. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Provincie Limburg Opleiding en Training. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van Provincie Limburg Opleiding en Training in sociale netwerken
Look for responds of Provincie Limburg Opleiding en Training in social networks

Lees alle opmerkingen voor Provincie Limburg Opleiding en Training. Laat een reactie achter voor Provincie Limburg Opleiding en Training. Provincie Limburg Opleiding en Training bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Provincie Limburg Opleiding en Training. Leave a respond for Provincie Limburg Opleiding en Training. Provincie Limburg Opleiding en Training on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Provincie Limburg Opleiding en Training op de google maps. Adres en contacten Provincie Limburg Opleiding en Training
Location of Provincie Limburg Opleiding en Training on the google maps. Address and contacts of Provincie Limburg Opleiding en Training

Andere gerelateerde bedrijven als come Provincie Limburg Opleiding en Training Provincie Limburg Opleiding en Training: RODCRAFT-LONGIN SERVICES | CREAVIT nv PRE-PRESS | TVV Sound Project bvba | Alter-Eco BVBA | Parc à Gibier

Other related companies as Provincie Limburg Opleiding en Training: RODCRAFT-LONGIN SERVICES | CREAVIT nv PRE-PRESS | TVV Sound Project bvba | Alter-Eco BVBA | Parc à Gibier

Provincie Limburg Opleiding en Training is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Genk (Waterschei), België. De volledige naam van het bedrijf is Provincie Limburg Opleiding en Training, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994354248. Het bedrijf Provincie Limburg Opleiding en Training bevindt zich op het adres: Marcel Habetslaan 7,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Provincie Limburg Opleiding en Training zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Provincie Limburg Opleiding en Training is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Provincie Limburg Opleiding en Training is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Provincie Limburg Opleiding en Training, openstaande posities, locatie van Provincie Limburg Opleiding en Training op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Provincie Limburg Opleiding en Training is a company, that was registered 2015 in Genk (Waterschei) region, Belgium. Full name of company is Provincie Limburg Opleiding en Training, company assigned to the tax number BE04994354248. The company Provincie Limburg Opleiding en Training is located at the address: Marcel Habetslaan 7,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Provincie Limburg Opleiding en Training were not found.
The main activity of Provincie Limburg Opleiding en Training is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Provincie Limburg Opleiding en Training is not available. You also can look at reviews of Provincie Limburg Opleiding en Training, open positions, location of Provincie Limburg Opleiding en Training on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Provincie Limburg Opleiding en Training, Genk (Waterschei): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Provincie Limburg Opleiding en Training, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Provincie Limburg Opleiding en Training, Genk (Waterschei): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Provincie Limburg Opleiding en Training, employees, financial statistics.