Trialco Sercom Int. bvba

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Trialco Sercom Int. bvba
Private companiesApparel and Accessory Stores • Trialco Sercom Int. bvba

Contactgegevens Trialco Sercom Int. bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trialco Sercom Int. bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trialco Sercom Int. bvba

Regio (region): Ekeren Eur 2180 - BE, België

Adres (address): Klein Heiken 25 bus 1, België

Telefoon (phone): +32 3 541 50 04 +32 3 541 50 04

Fax (fax): +32 3 541 46 45 +32 3 541 46 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trialco Sercom Int. bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trialco Sercom Int. bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trialco Sercom Int. bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trialco Sercom Int. bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trialco Sercom Int. bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trialco Sercom Int. bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trialco Sercom Int. bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trialco Sercom Int. bvba
Products information Trialco Sercom Int. bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03794647216
Ondernemingsnummer: 3943786621
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Trialco Sercom Int. bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trialco Sercom Int. bvba
(Get full report from official database of BE for Trialco Sercom Int. bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trialco Sercom Int. bvba
Addition kinds of activities for Trialco Sercom Int. bvba

238900. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
353399. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij Trialco Sercom Int. bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trialco Sercom Int. bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trialco Sercom Int. bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trialco Sercom Int. bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • SII Belgium - .NET Developer (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    How we see your role   In the role of .NET developer at Sii Belgium you will be responsible for the design, development and maintenance of various web applications. You will be responsbile for some specific client projects. You develop mainly in C# and you put your knowledge to work in order to deliver high quality business critical digital applications. You'll work in team alongside other passionate .NET developers dedicated to delivering high quality results. Based upon your preferences and ambition, the possibility exists to evolve more into portal technology.   Your main accountabilities will include Contribute in the design and outlining of .NET sites & web applications (with the analyst and / or architect) Deliver superb .NET web applications according to agreed planning and budget Develop qualitative .NET based sites that exceed all customers' expectations Add value to the sales cycle by giving input to your commercial colleagues (presales) Add constantly to the .NET competency within Sii Belgium Support the Project Manager during the estimation process Train customers and users   Assets we would like you to hold Higher education in IT (minimum Bachelor level) A broad interest in developing web sites and web applications General best practices and design practices Familiar with Agile methodology such as Scrum; TDD Good knowledge of .NET framework 3.5 or later Experienced in .NET, ASP.NET MVC, ASP.NET web API and C# development HTML5, CSS frameworks (Bootstrap, ...), JavaScript frameworks (JQuery, Angular JS, REACT JS...) Good knowledge of SQL Server and Azure XML, UML knowledge is a plus Knowledge of Xamarin/Cordova and cross-platform mobile frameworks is another ace up your sleeve.   Personal skills Communication skills in both national languages and in English You are a team player who is not afraid of working autonomously Motivated to learn and evolve professionally Accuracy and quality consciousness Customer oriented by nature

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van Trialco Sercom Int. bvba in sociale netwerken
Look for responds of Trialco Sercom Int. bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trialco Sercom Int. bvba. Laat een reactie achter voor Trialco Sercom Int. bvba. Trialco Sercom Int. bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trialco Sercom Int. bvba. Leave a respond for Trialco Sercom Int. bvba. Trialco Sercom Int. bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trialco Sercom Int. bvba op de google maps. Adres en contacten Trialco Sercom Int. bvba
Location of Trialco Sercom Int. bvba on the google maps. Address and contacts of Trialco Sercom Int. bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Trialco Sercom Int. bvba Trialco Sercom Int. bvba: VRN AMUSEMENT GAMES | Van Kerckhove F | Raemen Jos Metaalconstructie BVBA | SANITAIR DE WINTER | NIVO-Finess'

Other related companies as Trialco Sercom Int. bvba: VRN AMUSEMENT GAMES | Van Kerckhove F | Raemen Jos Metaalconstructie BVBA | SANITAIR DE WINTER | NIVO-Finess'

Trialco Sercom Int. bvba is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Ekeren Eur 2180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Trialco Sercom Int. bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794647216. Het bedrijf Trialco Sercom Int. bvba bevindt zich op het adres: Klein Heiken 25 bus 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Trialco Sercom Int. bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trialco Sercom Int. bvba is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trialco Sercom Int. bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trialco Sercom Int. bvba, openstaande posities, locatie van Trialco Sercom Int. bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trialco Sercom Int. bvba is a company, that was registered 2012 in Ekeren Eur 2180 - BE region, Belgium. Full name of company is Trialco Sercom Int. bvba, company assigned to the tax number BE03794647216. The company Trialco Sercom Int. bvba is located at the address: Klein Heiken 25 bus 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Trialco Sercom Int. bvba were not found.
The main activity of Trialco Sercom Int. bvba is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Trialco Sercom Int. bvba is not available. You also can look at reviews of Trialco Sercom Int. bvba, open positions, location of Trialco Sercom Int. bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trialco Sercom Int. bvba, Ekeren Eur 2180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trialco Sercom Int. bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trialco Sercom Int. bvba, Ekeren Eur 2180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trialco Sercom Int. bvba, employees, financial statistics.