Translation Office

Contactgegevens Translation Office: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Translation Office: address, phone, fax, email, website, opening hours

Translation Office

Regio (region): CHARLEROI (COUILLET), Hainaut B-6010 - BE, België

Adres (address): rue de la Cote, 55, België

Telefoon (phone): 32)-71-439386 32)-71-439386

Fax (fax): 32)-71-439386 32)-71-439386

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Translation Office: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Translation Office"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Translation Office"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Translation Office, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Translation Office. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Translation Office, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Translation Office. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Translation Office
Products information Translation Office

BTW identificatienummer (tax): BE09426239013
Ondernemingsnummer: 6297058105
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Translation Office zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Translation Office
(Get full report from official database of BE for Translation Office)

Aanvulling soorten activiteiten voor Translation Office
Addition kinds of activities for Translation Office

231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
301102. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
24119903. Logging kampen en aannemers | Logging camps and contractors
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij Translation Office: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Translation Office: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Translation Office. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Translation Office. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Translation Office in sociale netwerken
Look for responds of Translation Office in social networks

Lees alle opmerkingen voor Translation Office. Laat een reactie achter voor Translation Office. Translation Office bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Translation Office. Leave a respond for Translation Office. Translation Office on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Translation Office op de google maps. Adres en contacten Translation Office
Location of Translation Office on the google maps. Address and contacts of Translation Office

Andere gerelateerde bedrijven als come Translation Office Translation Office: Southern Cross Tours BVBA | Dujardin Menuiserie | Clarys N.V. | Kobold N.V. | DR HANS RIGAUTS BVBA

Other related companies as Translation Office: Southern Cross Tours BVBA | Dujardin Menuiserie | Clarys N.V. | Kobold N.V. | DR HANS RIGAUTS BVBA

Translation Office is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio CHARLEROI (COUILLET), Hainaut B-6010 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Translation Office, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09426239013. Het bedrijf Translation Office bevindt zich op het adres: rue de la Cote, 55. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Translation Office zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Translation Office is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Translation Office is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Translation Office, openstaande posities, locatie van Translation Office op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Translation Office is a company, that was registered 2006 in CHARLEROI (COUILLET), Hainaut B-6010 - BE region, Belgium. Full name of company is Translation Office, company assigned to the tax number BE09426239013. The company Translation Office is located at the address: rue de la Cote, 55. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Translation Office were not found.
The main activity of Translation Office is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Translation Office is not available. You also can look at reviews of Translation Office, open positions, location of Translation Office on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Translation Office, CHARLEROI (COUILLET), Hainaut B-6010 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Translation Office, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Translation Office, CHARLEROI (COUILLET), Hainaut B-6010 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Translation Office, employees, financial statistics.