Tim Neckebroeck

Contactgegevens Tim Neckebroeck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tim Neckebroeck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tim Neckebroeck

Regio (region): Mol Antwerp 2400 - BE, België

Adres (address): Vijverstraat 46, België

Telefoon (phone): 00 32 495 539742 00 32 495 539742

Fax (fax): 00 32 14 314525 00 32 14 314525

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tim Neckebroeck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tim Neckebroeck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tim Neckebroeck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tim Neckebroeck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tim Neckebroeck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tim Neckebroeck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tim Neckebroeck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tim Neckebroeck
Products information Tim Neckebroeck

BTW identificatienummer (tax): BE07008148193
Ondernemingsnummer: 8726135253
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tim Neckebroeck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tim Neckebroeck
(Get full report from official database of BE for Tim Neckebroeck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tim Neckebroeck
Addition kinds of activities for Tim Neckebroeck

9222. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
20910306. Kabeljauw: verpakt in blikjes, potten, enz. | Codfish: packaged in cans, jars, etc.
22210100. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
37280404. Tegenmaatregelautomaten, vliegtuigen | Countermeasure dispensers, aircraft
50120202. Bussen | Busses
51459902. Kauwgom | Chewing gum
51690900. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
81110214. Vastgoedrecht | Real estate law

Werken bij Tim Neckebroeck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tim Neckebroeck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tim Neckebroeck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tim Neckebroeck. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

Zoek naar antwoorden van Tim Neckebroeck in sociale netwerken
Look for responds of Tim Neckebroeck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tim Neckebroeck. Laat een reactie achter voor Tim Neckebroeck. Tim Neckebroeck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tim Neckebroeck. Leave a respond for Tim Neckebroeck. Tim Neckebroeck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tim Neckebroeck op de google maps. Adres en contacten Tim Neckebroeck
Location of Tim Neckebroeck on the google maps. Address and contacts of Tim Neckebroeck

Andere gerelateerde bedrijven als come Tim Neckebroeck Tim Neckebroeck: Verstraeten J | FORESTIER AUTOMOBILE SPRL | ELWE MATERIEL SA | Medilor SPRL | JANSSENS BVBA

Other related companies as Tim Neckebroeck: Verstraeten J | FORESTIER AUTOMOBILE SPRL | ELWE MATERIEL SA | Medilor SPRL | JANSSENS BVBA

Tim Neckebroeck is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Mol Antwerp 2400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Tim Neckebroeck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008148193. Het bedrijf Tim Neckebroeck bevindt zich op het adres: Vijverstraat 46. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 636,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tim Neckebroeck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tim Neckebroeck is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tim Neckebroeck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tim Neckebroeck, openstaande posities, locatie van Tim Neckebroeck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tim Neckebroeck is a company, that was registered 1996 in Mol Antwerp 2400 - BE region, Belgium. Full name of company is Tim Neckebroeck, company assigned to the tax number BE07008148193. The company Tim Neckebroeck is located at the address: Vijverstraat 46. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 636,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tim Neckebroeck were not found.
The main activity of Tim Neckebroeck is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tim Neckebroeck is not available. You also can look at reviews of Tim Neckebroeck, open positions, location of Tim Neckebroeck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tim Neckebroeck, Mol Antwerp 2400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tim Neckebroeck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tim Neckebroeck, Mol Antwerp 2400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tim Neckebroeck, employees, financial statistics.