Thimus Guillaume

Contactgegevens Thimus Guillaume: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thimus Guillaume: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thimus Guillaume

Regio (region): 5032 - Corroy-lechteau - Belgium, België

Adres (address): rue du monty 3, België

Telefoon (phone): +32 81633978 +32 81633978

Fax (fax): +32 (65) 817-77-73 +32 (65) 817-77-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thimus Guillaume: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thimus Guillaume"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thimus Guillaume"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thimus Guillaume, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thimus Guillaume. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thimus Guillaume, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thimus Guillaume. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thimus Guillaume
Products information Thimus Guillaume

BTW identificatienummer (tax): BE09184539794
Ondernemingsnummer: 3260437011
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Thimus Guillaume zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thimus Guillaume
(Get full report from official database of BE for Thimus Guillaume)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thimus Guillaume
Addition kinds of activities for Thimus Guillaume

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
39310205. Harpen en onderdelen | Harps and parts
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij Thimus Guillaume: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thimus Guillaume: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thimus Guillaume. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thimus Guillaume. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Thimus Guillaume in sociale netwerken
Look for responds of Thimus Guillaume in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thimus Guillaume. Laat een reactie achter voor Thimus Guillaume. Thimus Guillaume bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thimus Guillaume. Leave a respond for Thimus Guillaume. Thimus Guillaume on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thimus Guillaume op de google maps. Adres en contacten Thimus Guillaume
Location of Thimus Guillaume on the google maps. Address and contacts of Thimus Guillaume

Andere gerelateerde bedrijven als come Thimus Guillaume Thimus Guillaume: Krinko | Zeekanaal NV | Filtermat Belgium B.V.B.A. | Jan Van der Voort B.V.B.A. | L'Atelier 2000 A.S.B.L.

Other related companies as Thimus Guillaume: Krinko | Zeekanaal NV | Filtermat Belgium B.V.B.A. | Jan Van der Voort B.V.B.A. | L'Atelier 2000 A.S.B.L.

Thimus Guillaume is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio 5032 - Corroy-lechteau - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Thimus Guillaume, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09184539794. Het bedrijf Thimus Guillaume bevindt zich op het adres: rue du monty 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Thimus Guillaume zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thimus Guillaume is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thimus Guillaume is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thimus Guillaume, openstaande posities, locatie van Thimus Guillaume op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thimus Guillaume is a company, that was registered 1988 in 5032 - Corroy-lechteau - Belgium region, Belgium. Full name of company is Thimus Guillaume, company assigned to the tax number BE09184539794. The company Thimus Guillaume is located at the address: rue du monty 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Thimus Guillaume were not found.
The main activity of Thimus Guillaume is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Thimus Guillaume is not available. You also can look at reviews of Thimus Guillaume, open positions, location of Thimus Guillaume on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thimus Guillaume, 5032 - Corroy-lechteau - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thimus Guillaume, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thimus Guillaume, 5032 - Corroy-lechteau - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thimus Guillaume, employees, financial statistics.