Zeekanaal NV

Contactgegevens Zeekanaal NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zeekanaal NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zeekanaal NV

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Oostdijk 110,2830, België

Telefoon (phone): 03 860 62 11 03 860 62 11

Fax (fax): 03 860 63 00 03 860 63 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zeekanaal NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zeekanaal NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zeekanaal NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zeekanaal NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zeekanaal NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zeekanaal NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zeekanaal NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zeekanaal NV
Products information Zeekanaal NV

BTW identificatienummer (tax): BE05043518066
Ondernemingsnummer: 4150054931
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Zeekanaal NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zeekanaal NV
(Get full report from official database of BE for Zeekanaal NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zeekanaal NV
Addition kinds of activities for Zeekanaal NV

8412. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
20610200. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
25420101. Carrier cases en tafels, mail: behalve hout | Carrier cases and tables, mail: except wood
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware

Werken bij Zeekanaal NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zeekanaal NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zeekanaal NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zeekanaal NV. Looking for open vacancies in other companies

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • WINKELMEDEWERK(ST)ER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zéér mooie supermarkt regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven winkelmedwerk(st)er. Je zal vooral instaan aan de afdeling charcuterie en kassawerk

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van Zeekanaal NV in sociale netwerken
Look for responds of Zeekanaal NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zeekanaal NV. Laat een reactie achter voor Zeekanaal NV. Zeekanaal NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zeekanaal NV. Leave a respond for Zeekanaal NV. Zeekanaal NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zeekanaal NV op de google maps. Adres en contacten Zeekanaal NV
Location of Zeekanaal NV on the google maps. Address and contacts of Zeekanaal NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Zeekanaal NV Zeekanaal NV: Color Copy Print | Franck Gebr BVBA | Bumble-Bee | OLIVIER, COLLARD | Xtreme Videos SPRL

Other related companies as Zeekanaal NV: Color Copy Print | Franck Gebr BVBA | Bumble-Bee | OLIVIER, COLLARD | Xtreme Videos SPRL

Zeekanaal NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Zeekanaal NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05043518066. Het bedrijf Zeekanaal NV bevindt zich op het adres: Oostdijk 110,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 774,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Zeekanaal NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zeekanaal NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zeekanaal NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zeekanaal NV, openstaande posities, locatie van Zeekanaal NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zeekanaal NV is a company, that was registered 2004 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Zeekanaal NV, company assigned to the tax number BE05043518066. The company Zeekanaal NV is located at the address: Oostdijk 110,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 774,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Zeekanaal NV were not found.
The main activity of Zeekanaal NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zeekanaal NV is not available. You also can look at reviews of Zeekanaal NV, open positions, location of Zeekanaal NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zeekanaal NV, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zeekanaal NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zeekanaal NV, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zeekanaal NV, employees, financial statistics.