Team International vzw

Contactgegevens Team International vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Team International vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Team International vzw

Regio (region): Knokke-Heist, Eur 8300 - BE, België

Adres (address): Alfred Verweeplein 18, België

Telefoon (phone): 32 75 37 70 90 32 75 37 70 90

Fax (fax): 32 50 62 70 70 32 50 62 70 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Team International vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Team International vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Team International vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Team International vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Team International vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Team International vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Team International vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Team International vzw
Products information Team International vzw

BTW identificatienummer (tax): BE08492950439
Ondernemingsnummer: 6394287109
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Team International vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Team International vzw
(Get full report from official database of BE for Team International vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Team International vzw
Addition kinds of activities for Team International vzw

421499. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
25310200. Kerkmeubilair | Church furniture
35799913. Stemmachines | Voting machines
36250102. Motorcentra | Motor control centers
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
50840300. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec

Werken bij Team International vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Team International vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Team International vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Team International vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Team International vzw in sociale netwerken
Look for responds of Team International vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Team International vzw. Laat een reactie achter voor Team International vzw. Team International vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Team International vzw. Leave a respond for Team International vzw. Team International vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Team International vzw op de google maps. Adres en contacten Team International vzw
Location of Team International vzw on the google maps. Address and contacts of Team International vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Team International vzw Team International vzw: Vleugels J & Zonen BVBA | Sigga | VANDENBROUCKE NV | Euro 2000 | ROVO SA

Other related companies as Team International vzw: Vleugels J & Zonen BVBA | Sigga | VANDENBROUCKE NV | Euro 2000 | ROVO SA

Team International vzw is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist, Eur 8300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Team International vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492950439. Het bedrijf Team International vzw bevindt zich op het adres: Alfred Verweeplein 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Team International vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Team International vzw is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Team International vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Team International vzw, openstaande posities, locatie van Team International vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Team International vzw is a company, that was registered 2015 in Knokke-Heist, Eur 8300 - BE region, Belgium. Full name of company is Team International vzw, company assigned to the tax number BE08492950439. The company Team International vzw is located at the address: Alfred Verweeplein 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Team International vzw were not found.
The main activity of Team International vzw is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Team International vzw is not available. You also can look at reviews of Team International vzw, open positions, location of Team International vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Team International vzw, Knokke-Heist, Eur 8300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Team International vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Team International vzw, Knokke-Heist, Eur 8300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Team International vzw, employees, financial statistics.