TV De Wereld

Contactgegevens TV De Wereld: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TV De Wereld: address, phone, fax, email, website, opening hours

TV De Wereld

Regio (region): Leuven Leuven - BE, België

Adres (address): Fonteinstraat 1a, België

Telefoon (phone): 003216300900 003216300900

Fax (fax): 003216300901 003216300901

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TV De Wereld: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TV De Wereld"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TV De Wereld"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TV De Wereld, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TV De Wereld. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TV De Wereld, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TV De Wereld. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TV De Wereld
Products information TV De Wereld

BTW identificatienummer (tax): BE06358032226
Ondernemingsnummer: 9087860107
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TV De Wereld zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TV De Wereld
(Get full report from official database of BE for TV De Wereld)

Aanvulling soorten activiteiten voor TV De Wereld
Addition kinds of activities for TV De Wereld

239202. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
20879902. Concentraten, aroma's (behalve dranken) | Concentrates, flavoring (except drink)
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
35370216. Tractoren, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz .: industrieel | Tractors, used in plants, docks,terminals, etc.: industrial
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves
73590600. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services

Werken bij TV De Wereld: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TV De Wereld: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TV De Wereld. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TV De Wereld. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WOK DYNASTY

    Type: Vaste Job

    Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van TV De Wereld in sociale netwerken
Look for responds of TV De Wereld in social networks

Lees alle opmerkingen voor TV De Wereld. Laat een reactie achter voor TV De Wereld. TV De Wereld bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TV De Wereld. Leave a respond for TV De Wereld. TV De Wereld on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TV De Wereld op de google maps. Adres en contacten TV De Wereld
Location of TV De Wereld on the google maps. Address and contacts of TV De Wereld

Andere gerelateerde bedrijven als come TV De Wereld TV De Wereld: DE SCHRIJVER P | Autograph | KA International | Domaine (Le) | Advertype N.V.

Other related companies as TV De Wereld: DE SCHRIJVER P | Autograph | KA International | Domaine (Le) | Advertype N.V.

TV De Wereld is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Leuven Leuven - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TV De Wereld, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06358032226. Het bedrijf TV De Wereld bevindt zich op het adres: Fonteinstraat 1a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TV De Wereld zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TV De Wereld is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TV De Wereld is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TV De Wereld, openstaande posities, locatie van TV De Wereld op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TV De Wereld is a company, that was registered 1991 in Leuven Leuven - BE region, Belgium. Full name of company is TV De Wereld, company assigned to the tax number BE06358032226. The company TV De Wereld is located at the address: Fonteinstraat 1a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TV De Wereld were not found.
The main activity of TV De Wereld is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TV De Wereld is not available. You also can look at reviews of TV De Wereld, open positions, location of TV De Wereld on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TV De Wereld, Leuven Leuven - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TV De Wereld, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TV De Wereld, Leuven Leuven - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TV De Wereld, employees, financial statistics.