DE SCHRIJVER P

Contactgegevens DE SCHRIJVER P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHRIJVER P: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHRIJVER P

Regio (region): Lede (Oordegem), België

Adres (address): Zwaanstraat 4,9340, België

Telefoon (phone): 0475 47 32 68; 09 366 52 84 0475 47 32 68; 09 366 52 84

Fax (fax): 09 366 52 84 09 366 52 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHRIJVER P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHRIJVER P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHRIJVER P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHRIJVER P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHRIJVER P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHRIJVER P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHRIJVER P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHRIJVER P
Products information DE SCHRIJVER P

BTW identificatienummer (tax): BE04226684570
Ondernemingsnummer: 1946746826
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DE SCHRIJVER P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHRIJVER P
(Get full report from official database of BE for DE SCHRIJVER P)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHRIJVER P
Addition kinds of activities for DE SCHRIJVER P

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
267501. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
509499. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
10440203. Zilver herstel van uitschot | Silver recovery from tailings
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard

Werken bij DE SCHRIJVER P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHRIJVER P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHRIJVER P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHRIJVER P. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van DE SCHRIJVER P in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHRIJVER P in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHRIJVER P. Laat een reactie achter voor DE SCHRIJVER P. DE SCHRIJVER P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHRIJVER P. Leave a respond for DE SCHRIJVER P. DE SCHRIJVER P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHRIJVER P op de google maps. Adres en contacten DE SCHRIJVER P
Location of DE SCHRIJVER P on the google maps. Address and contacts of DE SCHRIJVER P

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHRIJVER P DE SCHRIJVER P: D'HUYVETTER ALEX & Cie NV | Bure SA | TASSET P & FILS | MARREYT CLASSICS BVBA | Cardolite Europe NV

Other related companies as DE SCHRIJVER P: D'HUYVETTER ALEX & Cie NV | Bure SA | TASSET P & FILS | MARREYT CLASSICS BVBA | Cardolite Europe NV

DE SCHRIJVER P is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Lede (Oordegem), België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHRIJVER P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04226684570. Het bedrijf DE SCHRIJVER P bevindt zich op het adres: Zwaanstraat 4,9340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 527,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE SCHRIJVER P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SCHRIJVER P is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHRIJVER P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHRIJVER P, openstaande posities, locatie van DE SCHRIJVER P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE SCHRIJVER P is a company, that was registered 1995 in Lede (Oordegem) region, Belgium. Full name of company is DE SCHRIJVER P, company assigned to the tax number BE04226684570. The company DE SCHRIJVER P is located at the address: Zwaanstraat 4,9340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 527,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE SCHRIJVER P were not found.
The main activity of DE SCHRIJVER P is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHRIJVER P is not available. You also can look at reviews of DE SCHRIJVER P, open positions, location of DE SCHRIJVER P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHRIJVER P, Lede (Oordegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHRIJVER P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHRIJVER P, Lede (Oordegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHRIJVER P, employees, financial statistics.