Stijn Puttemans

Contactgegevens Stijn Puttemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stijn Puttemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stijn Puttemans

Regio (region): Zemst, Vlaams-Bra 1980 - BE, België

Adres (address): Jaak Lemmenslaan 52, België

Telefoon (phone): 015340151 015340151

Fax (fax): +32 (60) 633-13-18 +32 (60) 633-13-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stijn Puttemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stijn Puttemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stijn Puttemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stijn Puttemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stijn Puttemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stijn Puttemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stijn Puttemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stijn Puttemans
Products information Stijn Puttemans

BTW identificatienummer (tax): BE01655334472
Ondernemingsnummer: 2818511962
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Stijn Puttemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stijn Puttemans
(Get full report from official database of BE for Stijn Puttemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stijn Puttemans
Addition kinds of activities for Stijn Puttemans

20640104. Vruchten gekandeld, gekristalliseerd of geglazuurd | Fruits candied, crystallized, or glazed
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast
72130201. Schort levering | Apron supply
96610401. Ruimteonderzoek en -technologie, federale overheid | Space research and technology, federal government

Werken bij Stijn Puttemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stijn Puttemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stijn Puttemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stijn Puttemans. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van Stijn Puttemans in sociale netwerken
Look for responds of Stijn Puttemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stijn Puttemans. Laat een reactie achter voor Stijn Puttemans. Stijn Puttemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stijn Puttemans. Leave a respond for Stijn Puttemans. Stijn Puttemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stijn Puttemans op de google maps. Adres en contacten Stijn Puttemans
Location of Stijn Puttemans on the google maps. Address and contacts of Stijn Puttemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Stijn Puttemans Stijn Puttemans: Halle aux Foires | ARADEC | Publi Belgium Europe NV | Office du Tourisme d'Antoing | Boes J & Zn

Other related companies as Stijn Puttemans: Halle aux Foires | ARADEC | Publi Belgium Europe NV | Office du Tourisme d'Antoing | Boes J & Zn

Stijn Puttemans is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Zemst, Vlaams-Bra 1980 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Stijn Puttemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01655334472. Het bedrijf Stijn Puttemans bevindt zich op het adres: Jaak Lemmenslaan 52. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Stijn Puttemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stijn Puttemans is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stijn Puttemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stijn Puttemans, openstaande posities, locatie van Stijn Puttemans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stijn Puttemans is a company, that was registered 1995 in Zemst, Vlaams-Bra 1980 - BE region, Belgium. Full name of company is Stijn Puttemans, company assigned to the tax number BE01655334472. The company Stijn Puttemans is located at the address: Jaak Lemmenslaan 52. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Stijn Puttemans were not found.
The main activity of Stijn Puttemans is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stijn Puttemans is not available. You also can look at reviews of Stijn Puttemans, open positions, location of Stijn Puttemans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stijn Puttemans, Zemst, Vlaams-Bra 1980 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stijn Puttemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stijn Puttemans, Zemst, Vlaams-Bra 1980 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stijn Puttemans, employees, financial statistics.