TCTS-MULTITEL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • TCTS-MULTITEL
Private companiesMetal Mining • TCTS-MULTITEL

Contactgegevens TCTS-MULTITEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TCTS-MULTITEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TCTS-MULTITEL

Regio (region): Mons Wallonia 7000 BE, België

Adres (address): 1 Copernic Ave Initialis Scientific Park, België

Telefoon (phone): +32 65 374774 +32 65 374774

Fax (fax): +32 65 374729 +32 65 374729

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TCTS-MULTITEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TCTS-MULTITEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TCTS-MULTITEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TCTS-MULTITEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TCTS-MULTITEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TCTS-MULTITEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TCTS-MULTITEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TCTS-MULTITEL
Products information TCTS-MULTITEL

BTW identificatienummer (tax): BE07837341308
Ondernemingsnummer: 8732452392
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TCTS-MULTITEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TCTS-MULTITEL
(Get full report from official database of BE for TCTS-MULTITEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TCTS-MULTITEL
Addition kinds of activities for TCTS-MULTITEL

28190608. Radium, lichtgevende verbindingen | Radium, luminous compounds
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions
87480200. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services

Werken bij TCTS-MULTITEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TCTS-MULTITEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TCTS-MULTITEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TCTS-MULTITEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

Zoek naar antwoorden van TCTS-MULTITEL in sociale netwerken
Look for responds of TCTS-MULTITEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TCTS-MULTITEL. Laat een reactie achter voor TCTS-MULTITEL. TCTS-MULTITEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TCTS-MULTITEL. Leave a respond for TCTS-MULTITEL. TCTS-MULTITEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TCTS-MULTITEL op de google maps. Adres en contacten TCTS-MULTITEL
Location of TCTS-MULTITEL on the google maps. Address and contacts of TCTS-MULTITEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TCTS-MULTITEL TCTS-MULTITEL: A SA-HOME SERVICE | Applied Promotions Intermed NV | Scholl SA | Vanherf BVBA | Sivanco

Other related companies as TCTS-MULTITEL: A SA-HOME SERVICE | Applied Promotions Intermed NV | Scholl SA | Vanherf BVBA | Sivanco

TCTS-MULTITEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Mons Wallonia 7000 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TCTS-MULTITEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07837341308. Het bedrijf TCTS-MULTITEL bevindt zich op het adres: 1 Copernic Ave Initialis Scientific Park. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TCTS-MULTITEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TCTS-MULTITEL is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TCTS-MULTITEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TCTS-MULTITEL, openstaande posities, locatie van TCTS-MULTITEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TCTS-MULTITEL is a company, that was registered 1985 in Mons Wallonia 7000 BE region, Belgium. Full name of company is TCTS-MULTITEL, company assigned to the tax number BE07837341308. The company TCTS-MULTITEL is located at the address: 1 Copernic Ave Initialis Scientific Park. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TCTS-MULTITEL were not found.
The main activity of TCTS-MULTITEL is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TCTS-MULTITEL is not available. You also can look at reviews of TCTS-MULTITEL, open positions, location of TCTS-MULTITEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TCTS-MULTITEL, Mons Wallonia 7000 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TCTS-MULTITEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TCTS-MULTITEL, Mons Wallonia 7000 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TCTS-MULTITEL, employees, financial statistics.