Applied Promotions Intermed NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Applied Promotions Intermed NV
Private companiesMetal Mining • Applied Promotions Intermed NV

Contactgegevens Applied Promotions Intermed NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Applied Promotions Intermed NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Applied Promotions Intermed NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Willem van Nassaustraat 24,9000, België

Telefoon (phone): 09 220 80 44; 09 222 75 84 09 220 80 44; 09 222 75 84

Fax (fax): 09 220 80 44 09 220 80 44

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Applied Promotions Intermed NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Applied Promotions Intermed NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Applied Promotions Intermed NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Applied Promotions Intermed NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Applied Promotions Intermed NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Applied Promotions Intermed NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Applied Promotions Intermed NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Applied Promotions Intermed NV
Products information Applied Promotions Intermed NV

BTW identificatienummer (tax): BE01653686523
Ondernemingsnummer: 2511444091
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 789,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Applied Promotions Intermed NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Applied Promotions Intermed NV
(Get full report from official database of BE for Applied Promotions Intermed NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Applied Promotions Intermed NV
Addition kinds of activities for Applied Promotions Intermed NV

526101. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
599400. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij Applied Promotions Intermed NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Applied Promotions Intermed NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Applied Promotions Intermed NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Applied Promotions Intermed NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Applied Promotions Intermed NV in sociale netwerken
Look for responds of Applied Promotions Intermed NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Applied Promotions Intermed NV. Laat een reactie achter voor Applied Promotions Intermed NV. Applied Promotions Intermed NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Applied Promotions Intermed NV. Leave a respond for Applied Promotions Intermed NV. Applied Promotions Intermed NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Applied Promotions Intermed NV op de google maps. Adres en contacten Applied Promotions Intermed NV
Location of Applied Promotions Intermed NV on the google maps. Address and contacts of Applied Promotions Intermed NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Applied Promotions Intermed NV Applied Promotions Intermed NV: IBC VASTGOED nv-IBC IMMOBILIER | B.M.V. | ATELIER DU NORD NV | Cogepotasse S.A.-N.V. | Full Motion - Interactive Production sprl

Other related companies as Applied Promotions Intermed NV: IBC VASTGOED nv-IBC IMMOBILIER | B.M.V. | ATELIER DU NORD NV | Cogepotasse S.A.-N.V. | Full Motion - Interactive Production sprl

Applied Promotions Intermed NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Applied Promotions Intermed NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01653686523. Het bedrijf Applied Promotions Intermed NV bevindt zich op het adres: Willem van Nassaustraat 24,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 789,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Applied Promotions Intermed NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Applied Promotions Intermed NV is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Applied Promotions Intermed NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Applied Promotions Intermed NV, openstaande posities, locatie van Applied Promotions Intermed NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Applied Promotions Intermed NV is a company, that was registered 1998 in Gent region, Belgium. Full name of company is Applied Promotions Intermed NV, company assigned to the tax number BE01653686523. The company Applied Promotions Intermed NV is located at the address: Willem van Nassaustraat 24,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 789,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Applied Promotions Intermed NV were not found.
The main activity of Applied Promotions Intermed NV is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Applied Promotions Intermed NV is not available. You also can look at reviews of Applied Promotions Intermed NV, open positions, location of Applied Promotions Intermed NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Applied Promotions Intermed NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Applied Promotions Intermed NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Applied Promotions Intermed NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Applied Promotions Intermed NV, employees, financial statistics.