Sodehotel La Woluwe SA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Sodehotel La Woluwe SA
Private companiesReal Estate • Sodehotel La Woluwe SA

Contactgegevens Sodehotel La Woluwe SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sodehotel La Woluwe SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sodehotel La Woluwe SA

Regio (region): Woluwe Saint Lambert, BRUSSELS 1200 - BE, België

Adres (address): Avenue Emmanuel Mounier, 5, België

Telefoon (phone): 32 2 775 21 11 32 2 775 21 11

Fax (fax): 32 2 775 25 90 32 2 775 25 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sodehotel La Woluwe SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sodehotel La Woluwe SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sodehotel La Woluwe SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sodehotel La Woluwe SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sodehotel La Woluwe SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sodehotel La Woluwe SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sodehotel La Woluwe SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sodehotel La Woluwe SA
Products information Sodehotel La Woluwe SA

BTW identificatienummer (tax): BE08135620117
Ondernemingsnummer: 1311737060
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sodehotel La Woluwe SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sodehotel La Woluwe SA
(Get full report from official database of BE for Sodehotel La Woluwe SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sodehotel La Woluwe SA
Addition kinds of activities for Sodehotel La Woluwe SA

07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
50520202. Cokes | Coke
57129904. Kantoormeubelen | Office furniture
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij Sodehotel La Woluwe SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sodehotel La Woluwe SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sodehotel La Woluwe SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sodehotel La Woluwe SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

Zoek naar antwoorden van Sodehotel La Woluwe SA in sociale netwerken
Look for responds of Sodehotel La Woluwe SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sodehotel La Woluwe SA. Laat een reactie achter voor Sodehotel La Woluwe SA. Sodehotel La Woluwe SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sodehotel La Woluwe SA. Leave a respond for Sodehotel La Woluwe SA. Sodehotel La Woluwe SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sodehotel La Woluwe SA op de google maps. Adres en contacten Sodehotel La Woluwe SA
Location of Sodehotel La Woluwe SA on the google maps. Address and contacts of Sodehotel La Woluwe SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sodehotel La Woluwe SA Sodehotel La Woluwe SA: Zeva Constructions | De Kinder Hardware NV | Buffet de la Gare | 4-Events int BVBA | VINOLAND BVBA

Other related companies as Sodehotel La Woluwe SA: Zeva Constructions | De Kinder Hardware NV | Buffet de la Gare | 4-Events int BVBA | VINOLAND BVBA

Sodehotel La Woluwe SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Woluwe Saint Lambert, BRUSSELS 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sodehotel La Woluwe SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08135620117. Het bedrijf Sodehotel La Woluwe SA bevindt zich op het adres: Avenue Emmanuel Mounier, 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 684,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sodehotel La Woluwe SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sodehotel La Woluwe SA is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sodehotel La Woluwe SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sodehotel La Woluwe SA, openstaande posities, locatie van Sodehotel La Woluwe SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sodehotel La Woluwe SA is a company, that was registered 2014 in Woluwe Saint Lambert, BRUSSELS 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is Sodehotel La Woluwe SA, company assigned to the tax number BE08135620117. The company Sodehotel La Woluwe SA is located at the address: Avenue Emmanuel Mounier, 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 684,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sodehotel La Woluwe SA were not found.
The main activity of Sodehotel La Woluwe SA is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sodehotel La Woluwe SA is not available. You also can look at reviews of Sodehotel La Woluwe SA, open positions, location of Sodehotel La Woluwe SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sodehotel La Woluwe SA, Woluwe Saint Lambert, BRUSSELS 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sodehotel La Woluwe SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sodehotel La Woluwe SA, Woluwe Saint Lambert, BRUSSELS 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sodehotel La Woluwe SA, employees, financial statistics.