Buffet de la Gare

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Buffet de la Gare
Private companiesReal Estate • Buffet de la Gare

Contactgegevens Buffet de la Gare: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buffet de la Gare: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buffet de la Gare

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Place Crombez,7500, België

Telefoon (phone): 069 84 77 91 069 84 77 91

Fax (fax): 069 84 07 82 069 84 07 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buffet de la Gare: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buffet de la Gare"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buffet de la Gare"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buffet de la Gare, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buffet de la Gare. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buffet de la Gare, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buffet de la Gare. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buffet de la Gare
Products information Buffet de la Gare

BTW identificatienummer (tax): BE03783386230
Ondernemingsnummer: 9345489501
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Buffet de la Gare zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buffet de la Gare
(Get full report from official database of BE for Buffet de la Gare)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buffet de la Gare
Addition kinds of activities for Buffet de la Gare

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
599499. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
07839903. Spuitdiensten, sierstruik | Spraying services, ornamental bush
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
35110102. Hydraulische turbine generator set units, compleet | Hydraulic turbine generator set units, complete
35370212. Palletizers en depalletizers | Palletizers and depalletizers
57319905. platenspelers | Phonographs
79290108. Musicus | Musician

Werken bij Buffet de la Gare: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buffet de la Gare: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buffet de la Gare. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buffet de la Gare. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

Zoek naar antwoorden van Buffet de la Gare in sociale netwerken
Look for responds of Buffet de la Gare in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buffet de la Gare. Laat een reactie achter voor Buffet de la Gare. Buffet de la Gare bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buffet de la Gare. Leave a respond for Buffet de la Gare. Buffet de la Gare on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buffet de la Gare op de google maps. Adres en contacten Buffet de la Gare
Location of Buffet de la Gare on the google maps. Address and contacts of Buffet de la Gare

Andere gerelateerde bedrijven als come Buffet de la Gare Buffet de la Gare: Desmedt Motoren NV | Het Ambachtelijk Koffiehuis | Phonecom Telemarketing SA | Financial French & Communication BVBA | Colora

Other related companies as Buffet de la Gare: Desmedt Motoren NV | Het Ambachtelijk Koffiehuis | Phonecom Telemarketing SA | Financial French & Communication BVBA | Colora

Buffet de la Gare is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is Buffet de la Gare, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783386230. Het bedrijf Buffet de la Gare bevindt zich op het adres: Place Crombez,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Buffet de la Gare zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buffet de la Gare is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buffet de la Gare is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buffet de la Gare, openstaande posities, locatie van Buffet de la Gare op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buffet de la Gare is a company, that was registered 1996 in Tournai region, Belgium. Full name of company is Buffet de la Gare, company assigned to the tax number BE03783386230. The company Buffet de la Gare is located at the address: Place Crombez,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Buffet de la Gare were not found.
The main activity of Buffet de la Gare is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Buffet de la Gare is not available. You also can look at reviews of Buffet de la Gare, open positions, location of Buffet de la Gare on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buffet de la Gare, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buffet de la Gare, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buffet de la Gare, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buffet de la Gare, employees, financial statistics.