Sibelco - S.C.R.

Contactgegevens Sibelco - S.C.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sibelco - S.C.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sibelco - S.C.R.

Regio (region): Antwerpen 2018 - BE, België

Adres (address): Quellinstraat 49, België

Telefoon (phone): +32 (63) 768-34-55 +32 (63) 768-34-55

Fax (fax): +32 3 223 66 47 +32 3 223 66 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sibelco - S.C.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sibelco - S.C.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sibelco - S.C.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sibelco - S.C.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sibelco - S.C.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sibelco - S.C.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sibelco - S.C.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sibelco - S.C.R.
Products information Sibelco - S.C.R.

BTW identificatienummer (tax): BE03192047119
Ondernemingsnummer: 5659301757
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sibelco - S.C.R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sibelco - S.C.R.
(Get full report from official database of BE for Sibelco - S.C.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sibelco - S.C.R.
Addition kinds of activities for Sibelco - S.C.R.

7033. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
411103. Luchthaven vervoer | Airport transportation
832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij Sibelco - S.C.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sibelco - S.C.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sibelco - S.C.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sibelco - S.C.R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

Zoek naar antwoorden van Sibelco - S.C.R. in sociale netwerken
Look for responds of Sibelco - S.C.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sibelco - S.C.R.. Laat een reactie achter voor Sibelco - S.C.R.. Sibelco - S.C.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sibelco - S.C.R.. Leave a respond for Sibelco - S.C.R.. Sibelco - S.C.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sibelco - S.C.R. op de google maps. Adres en contacten Sibelco - S.C.R.
Location of Sibelco - S.C.R. on the google maps. Address and contacts of Sibelco - S.C.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come Sibelco - S.C.R. Sibelco - S.C.R.: GARGA MYELLE | Résidence Churchill ASBL | DE CLERC Gebr BVBA | Nicosport BVBA | AXYBEL/WIJNTRANSIT

Other related companies as Sibelco - S.C.R.: GARGA MYELLE | Résidence Churchill ASBL | DE CLERC Gebr BVBA | Nicosport BVBA | AXYBEL/WIJNTRANSIT

Sibelco - S.C.R. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sibelco - S.C.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03192047119. Het bedrijf Sibelco - S.C.R. bevindt zich op het adres: Quellinstraat 49. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sibelco - S.C.R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sibelco - S.C.R. is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sibelco - S.C.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sibelco - S.C.R., openstaande posities, locatie van Sibelco - S.C.R. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sibelco - S.C.R. is a company, that was registered 1998 in Antwerpen 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Sibelco - S.C.R., company assigned to the tax number BE03192047119. The company Sibelco - S.C.R. is located at the address: Quellinstraat 49. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sibelco - S.C.R. were not found.
The main activity of Sibelco - S.C.R. is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sibelco - S.C.R. is not available. You also can look at reviews of Sibelco - S.C.R., open positions, location of Sibelco - S.C.R. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sibelco - S.C.R., Antwerpen 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sibelco - S.C.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sibelco - S.C.R., Antwerpen 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sibelco - S.C.R., employees, financial statistics.