Savicon bvba

Contactgegevens Savicon bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Savicon bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Savicon bvba

Regio (region): Herent VB 3020 - BE, België

Adres (address): Ganzemansberg 8, België

Telefoon (phone): 32 4 95 50 85 93 32 4 95 50 85 93

Fax (fax): 32 16 46 59 19 32 16 46 59 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Savicon bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Savicon bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Savicon bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Savicon bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Savicon bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Savicon bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Savicon bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Savicon bvba
Products information Savicon bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09528961181
Ondernemingsnummer: 4437622070
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Savicon bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Savicon bvba
(Get full report from official database of BE for Savicon bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Savicon bvba
Addition kinds of activities for Savicon bvba

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
36359901. Tapijt shampooer | Carpet shampooer
63110000. Levensverzekering | Life insurance
79979907. Lawn bowling club, lidmaatschap | Lawn bowling club, membership
80490300. Spraak specialist | Speech specialist
84220102. Aquarium | Aquarium

Werken bij Savicon bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Savicon bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Savicon bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Savicon bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Savicon bvba in sociale netwerken
Look for responds of Savicon bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Savicon bvba. Laat een reactie achter voor Savicon bvba. Savicon bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Savicon bvba. Leave a respond for Savicon bvba. Savicon bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Savicon bvba op de google maps. Adres en contacten Savicon bvba
Location of Savicon bvba on the google maps. Address and contacts of Savicon bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Savicon bvba Savicon bvba: Menten-Ballet Interieurs NV | Bolckmans Industriebouw | D MEERT | BRUSSELS BY WATER | Gunther Polfliet

Other related companies as Savicon bvba: Menten-Ballet Interieurs NV | Bolckmans Industriebouw | D MEERT | BRUSSELS BY WATER | Gunther Polfliet

Savicon bvba is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Herent VB 3020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Savicon bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09528961181. Het bedrijf Savicon bvba bevindt zich op het adres: Ganzemansberg 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Savicon bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Savicon bvba is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Savicon bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Savicon bvba, openstaande posities, locatie van Savicon bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Savicon bvba is a company, that was registered 2010 in Herent VB 3020 - BE region, Belgium. Full name of company is Savicon bvba, company assigned to the tax number BE09528961181. The company Savicon bvba is located at the address: Ganzemansberg 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Savicon bvba were not found.
The main activity of Savicon bvba is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Savicon bvba is not available. You also can look at reviews of Savicon bvba, open positions, location of Savicon bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Savicon bvba, Herent VB 3020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Savicon bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Savicon bvba, Herent VB 3020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Savicon bvba, employees, financial statistics.