Servaas Le Compte

Contactgegevens Servaas Le Compte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Servaas Le Compte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Servaas Le Compte

Regio (region): 9000 - Gent - Belgium, België

Adres (address): Rozemarijnstraat 7, België

Telefoon (phone): 092244185 092244185

Fax (fax): +32 (10) 855-46-55 +32 (10) 855-46-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Servaas Le Compte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Servaas Le Compte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Servaas Le Compte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Servaas Le Compte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Servaas Le Compte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Servaas Le Compte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Servaas Le Compte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Servaas Le Compte
Products information Servaas Le Compte

BTW identificatienummer (tax): BE04534576416
Ondernemingsnummer: 6817260742
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Servaas Le Compte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Servaas Le Compte
(Get full report from official database of BE for Servaas Le Compte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Servaas Le Compte
Addition kinds of activities for Servaas Le Compte

358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
28210102. Ester gom | Ester gum
32310103. Verfraaide glaswerk: gescheurd, gegraveerd, geëtst, enz. | Decorated glassware: chipped, engraved, etched, etc.
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law

Werken bij Servaas Le Compte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Servaas Le Compte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Servaas Le Compte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Servaas Le Compte. Looking for open vacancies in other companies

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Servaas Le Compte in sociale netwerken
Look for responds of Servaas Le Compte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Servaas Le Compte. Laat een reactie achter voor Servaas Le Compte. Servaas Le Compte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Servaas Le Compte. Leave a respond for Servaas Le Compte. Servaas Le Compte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Servaas Le Compte op de google maps. Adres en contacten Servaas Le Compte
Location of Servaas Le Compte on the google maps. Address and contacts of Servaas Le Compte

Andere gerelateerde bedrijven als come Servaas Le Compte Servaas Le Compte: Allemeersch BVBA | DE BISSCHOP KANTOOR BVBA | A.B.Fisca | AC Greiff Finishing N.V. | CPAC Europe N.V.

Other related companies as Servaas Le Compte: Allemeersch BVBA | DE BISSCHOP KANTOOR BVBA | A.B.Fisca | AC Greiff Finishing N.V. | CPAC Europe N.V.

Servaas Le Compte is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio 9000 - Gent - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Servaas Le Compte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04534576416. Het bedrijf Servaas Le Compte bevindt zich op het adres: Rozemarijnstraat 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Servaas Le Compte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Servaas Le Compte is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Servaas Le Compte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Servaas Le Compte, openstaande posities, locatie van Servaas Le Compte op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Servaas Le Compte is a company, that was registered 2009 in 9000 - Gent - Belgium region, Belgium. Full name of company is Servaas Le Compte, company assigned to the tax number BE04534576416. The company Servaas Le Compte is located at the address: Rozemarijnstraat 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Servaas Le Compte were not found.
The main activity of Servaas Le Compte is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Servaas Le Compte is not available. You also can look at reviews of Servaas Le Compte, open positions, location of Servaas Le Compte on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Servaas Le Compte, 9000 - Gent - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Servaas Le Compte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Servaas Le Compte, 9000 - Gent - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Servaas Le Compte, employees, financial statistics.