AC Greiff Finishing N.V.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • AC Greiff Finishing N.V.
Private companiesPaper and Allied Products • AC Greiff Finishing N.V.

Contactgegevens AC Greiff Finishing N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC Greiff Finishing N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC Greiff Finishing N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kranenberg 2, B-1731 Zellik, België

Telefoon (phone): (02) 4668709 (02) 4668709

Fax (fax): (02) 4665993 (02) 4665993

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC Greiff Finishing N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC Greiff Finishing N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC Greiff Finishing N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC Greiff Finishing N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC Greiff Finishing N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC Greiff Finishing N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC Greiff Finishing N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC Greiff Finishing N.V.
Products information AC Greiff Finishing N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07543731689
Ondernemingsnummer: 9523193359
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AC Greiff Finishing N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC Greiff Finishing N.V.
(Get full report from official database of BE for AC Greiff Finishing N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC Greiff Finishing N.V.
Addition kinds of activities for AC Greiff Finishing N.V.

029199. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
20749901. Katoenzaadolie, taart of maaltijd | Cottonseed oil, cake or meal
30690307. Kleding, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Clothing, vulcanized rubber or rubberized fabric
39990209. haarspeldjes | Barrettes
59410201. Munitie | Ammunition
59469902. Fotografische benodigdheden | Photographic supplies
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church

Werken bij AC Greiff Finishing N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC Greiff Finishing N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC Greiff Finishing N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC Greiff Finishing N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van AC Greiff Finishing N.V. in sociale netwerken
Look for responds of AC Greiff Finishing N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC Greiff Finishing N.V.. Laat een reactie achter voor AC Greiff Finishing N.V.. AC Greiff Finishing N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC Greiff Finishing N.V.. Leave a respond for AC Greiff Finishing N.V.. AC Greiff Finishing N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC Greiff Finishing N.V. op de google maps. Adres en contacten AC Greiff Finishing N.V.
Location of AC Greiff Finishing N.V. on the google maps. Address and contacts of AC Greiff Finishing N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come AC Greiff Finishing N.V. AC Greiff Finishing N.V.: STANDARD AHZ NV | IMMOBILIEN PELSMAEKERS BVBA | Knockaert J | Ludan Engineering NV | Radar B.V.B.A.

Other related companies as AC Greiff Finishing N.V.: STANDARD AHZ NV | IMMOBILIEN PELSMAEKERS BVBA | Knockaert J | Ludan Engineering NV | Radar B.V.B.A.

AC Greiff Finishing N.V. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AC Greiff Finishing N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543731689. Het bedrijf AC Greiff Finishing N.V. bevindt zich op het adres: Kranenberg 2, B-1731 Zellik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AC Greiff Finishing N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC Greiff Finishing N.V. is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC Greiff Finishing N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC Greiff Finishing N.V., openstaande posities, locatie van AC Greiff Finishing N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC Greiff Finishing N.V. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AC Greiff Finishing N.V., company assigned to the tax number BE07543731689. The company AC Greiff Finishing N.V. is located at the address: Kranenberg 2, B-1731 Zellik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AC Greiff Finishing N.V. were not found.
The main activity of AC Greiff Finishing N.V. is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AC Greiff Finishing N.V. is not available. You also can look at reviews of AC Greiff Finishing N.V., open positions, location of AC Greiff Finishing N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC Greiff Finishing N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC Greiff Finishing N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC Greiff Finishing N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC Greiff Finishing N.V., employees, financial statistics.