Seru-Rabaey NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Seru-Rabaey NV
Private companiesTobacco Products • Seru-Rabaey NV

Contactgegevens Seru-Rabaey NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seru-Rabaey NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seru-Rabaey NV

Regio (region): Veurne West-Vlaanderen 8630 - Belgium, België

Adres (address): Koksijdestraat 1, België

Telefoon (phone): +3258313813 +3258313813

Fax (fax): +3258315312 +3258315312

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seru-Rabaey NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seru-Rabaey NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seru-Rabaey NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seru-Rabaey NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seru-Rabaey NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seru-Rabaey NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seru-Rabaey NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seru-Rabaey NV
Products information Seru-Rabaey NV

BTW identificatienummer (tax): BE01418853759
Ondernemingsnummer: 8254272460
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Seru-Rabaey NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seru-Rabaey NV
(Get full report from official database of BE for Seru-Rabaey NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seru-Rabaey NV
Addition kinds of activities for Seru-Rabaey NV

35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
38120124. Positie indicatoren voor vliegtuigapparatuur | Position indicators for aircraft equipment
38279917. polarisatoren | Polarizers
38420404. Canes, orthopedisch | Canes, orthopedic
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric

Werken bij Seru-Rabaey NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seru-Rabaey NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seru-Rabaey NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seru-Rabaey NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Seru-Rabaey NV in sociale netwerken
Look for responds of Seru-Rabaey NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seru-Rabaey NV. Laat een reactie achter voor Seru-Rabaey NV. Seru-Rabaey NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seru-Rabaey NV. Leave a respond for Seru-Rabaey NV. Seru-Rabaey NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seru-Rabaey NV op de google maps. Adres en contacten Seru-Rabaey NV
Location of Seru-Rabaey NV on the google maps. Address and contacts of Seru-Rabaey NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Seru-Rabaey NV Seru-Rabaey NV: Christiaens Techniek NV | Melis NV | Lafaut Verzekeringen | Wijngallerij Crombe BVBA | Archiutti-Cobelco

Other related companies as Seru-Rabaey NV: Christiaens Techniek NV | Melis NV | Lafaut Verzekeringen | Wijngallerij Crombe BVBA | Archiutti-Cobelco

Seru-Rabaey NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Veurne West-Vlaanderen 8630 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Seru-Rabaey NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01418853759. Het bedrijf Seru-Rabaey NV bevindt zich op het adres: Koksijdestraat 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Seru-Rabaey NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seru-Rabaey NV is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seru-Rabaey NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seru-Rabaey NV, openstaande posities, locatie van Seru-Rabaey NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seru-Rabaey NV is a company, that was registered 2003 in Veurne West-Vlaanderen 8630 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Seru-Rabaey NV, company assigned to the tax number BE01418853759. The company Seru-Rabaey NV is located at the address: Koksijdestraat 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Seru-Rabaey NV were not found.
The main activity of Seru-Rabaey NV is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Seru-Rabaey NV is not available. You also can look at reviews of Seru-Rabaey NV, open positions, location of Seru-Rabaey NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seru-Rabaey NV, Veurne West-Vlaanderen 8630 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seru-Rabaey NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seru-Rabaey NV, Veurne West-Vlaanderen 8630 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seru-Rabaey NV, employees, financial statistics.