Lafaut Verzekeringen

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Lafaut Verzekeringen
Private companiesTobacco Products • Lafaut Verzekeringen

Contactgegevens Lafaut Verzekeringen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lafaut Verzekeringen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lafaut Verzekeringen

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Oostendse Steenweg 219,8000, België

Telefoon (phone): 078 15 08 85 078 15 08 85

Fax (fax): +32 (14) 623-77-33 +32 (14) 623-77-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lafaut Verzekeringen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lafaut Verzekeringen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lafaut Verzekeringen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lafaut Verzekeringen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lafaut Verzekeringen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lafaut Verzekeringen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lafaut Verzekeringen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lafaut Verzekeringen
Products information Lafaut Verzekeringen

BTW identificatienummer (tax): BE05458526611
Ondernemingsnummer: 1979980468
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lafaut Verzekeringen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lafaut Verzekeringen
(Get full report from official database of BE for Lafaut Verzekeringen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lafaut Verzekeringen
Addition kinds of activities for Lafaut Verzekeringen

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
59639907. Party-plan merchandising | Party-plan merchandising
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper
80110518. proctologist | Proctologist

Werken bij Lafaut Verzekeringen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lafaut Verzekeringen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lafaut Verzekeringen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lafaut Verzekeringen. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

Zoek naar antwoorden van Lafaut Verzekeringen in sociale netwerken
Look for responds of Lafaut Verzekeringen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lafaut Verzekeringen. Laat een reactie achter voor Lafaut Verzekeringen. Lafaut Verzekeringen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lafaut Verzekeringen. Leave a respond for Lafaut Verzekeringen. Lafaut Verzekeringen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lafaut Verzekeringen op de google maps. Adres en contacten Lafaut Verzekeringen
Location of Lafaut Verzekeringen on the google maps. Address and contacts of Lafaut Verzekeringen

Andere gerelateerde bedrijven als come Lafaut Verzekeringen Lafaut Verzekeringen: Boswachtershuis | Antwerpen Averechts VZW | I.D.M. | Brepols Publishers NV | LANGERHORST, ELLEN

Other related companies as Lafaut Verzekeringen: Boswachtershuis | Antwerpen Averechts VZW | I.D.M. | Brepols Publishers NV | LANGERHORST, ELLEN

Lafaut Verzekeringen is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Lafaut Verzekeringen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05458526611. Het bedrijf Lafaut Verzekeringen bevindt zich op het adres: Oostendse Steenweg 219,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lafaut Verzekeringen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lafaut Verzekeringen is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lafaut Verzekeringen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lafaut Verzekeringen, openstaande posities, locatie van Lafaut Verzekeringen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lafaut Verzekeringen is a company, that was registered 2014 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Lafaut Verzekeringen, company assigned to the tax number BE05458526611. The company Lafaut Verzekeringen is located at the address: Oostendse Steenweg 219,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lafaut Verzekeringen were not found.
The main activity of Lafaut Verzekeringen is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lafaut Verzekeringen is not available. You also can look at reviews of Lafaut Verzekeringen, open positions, location of Lafaut Verzekeringen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lafaut Verzekeringen, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lafaut Verzekeringen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lafaut Verzekeringen, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lafaut Verzekeringen, employees, financial statistics.