STASS Visual Art

Particuliere bedrijvenBosbouw • STASS Visual Art
Private companiesForestry • STASS Visual Art

Contactgegevens STASS Visual Art: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STASS Visual Art: address, phone, fax, email, website, opening hours

STASS Visual Art

Regio (region): Brussels B-1190 - BE, België

Adres (address): 57 av de la verrerie, België

Telefoon (phone): 003223769439 003223769439

Fax (fax): 003223769578 003223769578

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STASS Visual Art: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STASS Visual Art"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STASS Visual Art"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STASS Visual Art, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STASS Visual Art. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STASS Visual Art, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STASS Visual Art. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STASS Visual Art
Products information STASS Visual Art

BTW identificatienummer (tax): BE05612335205
Ondernemingsnummer: 9639648437
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in STASS Visual Art zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STASS Visual Art
(Get full report from official database of BE for STASS Visual Art)

Aanvulling soorten activiteiten voor STASS Visual Art
Addition kinds of activities for STASS Visual Art

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
23990201. Horse dekens | Horse blankets
28690312. Fosforzure esters | Phosphoric acid esters
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
58129907. Diner | Diner
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)
76290303. Stofzuiger reparatie | Vacuum cleaner repair

Werken bij STASS Visual Art: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STASS Visual Art: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STASS Visual Art. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STASS Visual Art. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent (M/V) met passie voor motorfietsen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ondersteuning van de medewerkers Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten in de showroom en helpt hen bij hun keuze van motorfietskledij en- accessoires Je werkt 5 dagen per week; waaronder elke zaterdag

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van STASS Visual Art in sociale netwerken
Look for responds of STASS Visual Art in social networks

Lees alle opmerkingen voor STASS Visual Art. Laat een reactie achter voor STASS Visual Art. STASS Visual Art bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STASS Visual Art. Leave a respond for STASS Visual Art. STASS Visual Art on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STASS Visual Art op de google maps. Adres en contacten STASS Visual Art
Location of STASS Visual Art on the google maps. Address and contacts of STASS Visual Art

Andere gerelateerde bedrijven als come STASS Visual Art STASS Visual Art: BEGRAFENISSEN VAN DAEL BVBA | Hes Electronics NV | ISOLAIR ENGINEERING SYSTEMS NV | Collège Bonne-Espérance | Elcomet B.V.B.A.

Other related companies as STASS Visual Art: BEGRAFENISSEN VAN DAEL BVBA | Hes Electronics NV | ISOLAIR ENGINEERING SYSTEMS NV | Collège Bonne-Espérance | Elcomet B.V.B.A.

STASS Visual Art is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussels B-1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is STASS Visual Art, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05612335205. Het bedrijf STASS Visual Art bevindt zich op het adres: 57 av de la verrerie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in STASS Visual Art zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STASS Visual Art is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STASS Visual Art is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STASS Visual Art, openstaande posities, locatie van STASS Visual Art op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STASS Visual Art is a company, that was registered 2004 in Brussels B-1190 - BE region, Belgium. Full name of company is STASS Visual Art, company assigned to the tax number BE05612335205. The company STASS Visual Art is located at the address: 57 av de la verrerie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in STASS Visual Art were not found.
The main activity of STASS Visual Art is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STASS Visual Art is not available. You also can look at reviews of STASS Visual Art, open positions, location of STASS Visual Art on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STASS Visual Art, Brussels B-1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STASS Visual Art, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STASS Visual Art, Brussels B-1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STASS Visual Art, employees, financial statistics.