Collège Bonne-Espérance

Particuliere bedrijvenBosbouw • Collège Bonne-Espérance
Private companiesForestry • Collège Bonne-Espérance

Contactgegevens Collège Bonne-Espérance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collège Bonne-Espérance: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collège Bonne-Espérance

Regio (region): Estinnes (Vellereille-les-Brayeux), België

Adres (address): Rue Grégoire Jurion 22,7120, België

Telefoon (phone): 064 31 08 08; 064 31 08 09; 064 31 08 18 064 31 08 08; 064 31 08 09; 064 31 08 18

Fax (fax): +32 (82) 501-34-46 +32 (82) 501-34-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collège Bonne-Espérance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collège Bonne-Espérance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collège Bonne-Espérance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collège Bonne-Espérance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collège Bonne-Espérance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collège Bonne-Espérance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collège Bonne-Espérance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collège Bonne-Espérance
Products information Collège Bonne-Espérance

BTW identificatienummer (tax): BE08313049316
Ondernemingsnummer: 1372711181
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Collège Bonne-Espérance zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collège Bonne-Espérance
(Get full report from official database of BE for Collège Bonne-Espérance)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collège Bonne-Espérance
Addition kinds of activities for Collège Bonne-Espérance

543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
34629910. Pole line hardware smeedstukken, ferro | Pole line hardware forgings, ferrous
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
51549904. Hogs | Hogs
80629903. Ziekenhuis, medische school aangesloten bij verblijf | Hospital, medical school affiliated with residency

Werken bij Collège Bonne-Espérance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collège Bonne-Espérance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collège Bonne-Espérance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collège Bonne-Espérance. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van Collège Bonne-Espérance in sociale netwerken
Look for responds of Collège Bonne-Espérance in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collège Bonne-Espérance. Laat een reactie achter voor Collège Bonne-Espérance. Collège Bonne-Espérance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collège Bonne-Espérance. Leave a respond for Collège Bonne-Espérance. Collège Bonne-Espérance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collège Bonne-Espérance op de google maps. Adres en contacten Collège Bonne-Espérance
Location of Collège Bonne-Espérance on the google maps. Address and contacts of Collège Bonne-Espérance

Andere gerelateerde bedrijven als come Collège Bonne-Espérance Collège Bonne-Espérance: DE SLOTENMAKER | Durnam BVBA | GROENE POORTE (TER) | Locamat | Northern Europe N.V.

Other related companies as Collège Bonne-Espérance: DE SLOTENMAKER | Durnam BVBA | GROENE POORTE (TER) | Locamat | Northern Europe N.V.

Collège Bonne-Espérance is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Estinnes (Vellereille-les-Brayeux), België. De volledige naam van het bedrijf is Collège Bonne-Espérance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08313049316. Het bedrijf Collège Bonne-Espérance bevindt zich op het adres: Rue Grégoire Jurion 22,7120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Collège Bonne-Espérance zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collège Bonne-Espérance is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collège Bonne-Espérance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collège Bonne-Espérance, openstaande posities, locatie van Collège Bonne-Espérance op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Collège Bonne-Espérance is a company, that was registered 2000 in Estinnes (Vellereille-les-Brayeux) region, Belgium. Full name of company is Collège Bonne-Espérance, company assigned to the tax number BE08313049316. The company Collège Bonne-Espérance is located at the address: Rue Grégoire Jurion 22,7120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Collège Bonne-Espérance were not found.
The main activity of Collège Bonne-Espérance is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Collège Bonne-Espérance is not available. You also can look at reviews of Collège Bonne-Espérance, open positions, location of Collège Bonne-Espérance on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collège Bonne-Espérance, Estinnes (Vellereille-les-Brayeux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collège Bonne-Espérance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collège Bonne-Espérance, Estinnes (Vellereille-les-Brayeux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collège Bonne-Espérance, employees, financial statistics.