SOREMARTEC S.A.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • SOREMARTEC S.A.
Private companiesWater Transportation • SOREMARTEC S.A.

Contactgegevens SOREMARTEC S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOREMARTEC S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOREMARTEC S.A.

Regio (region): ARLON LUXEMBOURG 6700 - BE, België

Adres (address): Dreve de lArc-en-Ciel 102, België

Telefoon (phone): +32 63 245 436 +32 63 245 436

Fax (fax): +32 63 220 771 +32 63 220 771

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOREMARTEC S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOREMARTEC S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOREMARTEC S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOREMARTEC S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOREMARTEC S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOREMARTEC S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOREMARTEC S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOREMARTEC S.A.
Products information SOREMARTEC S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07383880615
Ondernemingsnummer: 6737609863
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SOREMARTEC S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOREMARTEC S.A.
(Get full report from official database of BE for SOREMARTEC S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOREMARTEC S.A.
Addition kinds of activities for SOREMARTEC S.A.

381203. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
782202. Film verhuur diensten | Film rental services
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents

Werken bij SOREMARTEC S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOREMARTEC S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOREMARTEC S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOREMARTEC S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van SOREMARTEC S.A. in sociale netwerken
Look for responds of SOREMARTEC S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOREMARTEC S.A.. Laat een reactie achter voor SOREMARTEC S.A.. SOREMARTEC S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOREMARTEC S.A.. Leave a respond for SOREMARTEC S.A.. SOREMARTEC S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOREMARTEC S.A. op de google maps. Adres en contacten SOREMARTEC S.A.
Location of SOREMARTEC S.A. on the google maps. Address and contacts of SOREMARTEC S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come SOREMARTEC S.A. SOREMARTEC S.A.: ORTHOTECH VAN MEURS BVBA | WAVER CONSTRUCT BVBA | Mottrie | AC & T Computers Beveren | Cools Dirk BVBA

Other related companies as SOREMARTEC S.A.: ORTHOTECH VAN MEURS BVBA | WAVER CONSTRUCT BVBA | Mottrie | AC & T Computers Beveren | Cools Dirk BVBA

SOREMARTEC S.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio ARLON LUXEMBOURG 6700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SOREMARTEC S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07383880615. Het bedrijf SOREMARTEC S.A. bevindt zich op het adres: Dreve de lArc-en-Ciel 102. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SOREMARTEC S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOREMARTEC S.A. is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOREMARTEC S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOREMARTEC S.A., openstaande posities, locatie van SOREMARTEC S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOREMARTEC S.A. is a company, that was registered 2002 in ARLON LUXEMBOURG 6700 - BE region, Belgium. Full name of company is SOREMARTEC S.A., company assigned to the tax number BE07383880615. The company SOREMARTEC S.A. is located at the address: Dreve de lArc-en-Ciel 102. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SOREMARTEC S.A. were not found.
The main activity of SOREMARTEC S.A. is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOREMARTEC S.A. is not available. You also can look at reviews of SOREMARTEC S.A., open positions, location of SOREMARTEC S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOREMARTEC S.A., ARLON LUXEMBOURG 6700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOREMARTEC S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOREMARTEC S.A., ARLON LUXEMBOURG 6700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOREMARTEC S.A., employees, financial statistics.