Berode Home Decor NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Berode Home Decor NV
Private companiesTransportation by Air • Berode Home Decor NV

Contactgegevens Berode Home Decor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berode Home Decor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berode Home Decor NV

Regio (region): Tienen, België

Adres (address): Leopoldvest 65,3300, België

Telefoon (phone): 016 81 12 09 016 81 12 09

Fax (fax): 016 81 79 75 016 81 79 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berode Home Decor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berode Home Decor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berode Home Decor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berode Home Decor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berode Home Decor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berode Home Decor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berode Home Decor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berode Home Decor NV
Products information Berode Home Decor NV

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Berode Home Decor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berode Home Decor NV
(Get full report from official database of BE for Berode Home Decor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berode Home Decor NV
Addition kinds of activities for Berode Home Decor NV

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
22730402. Tapijten, textielvezel | Carpets, textile fiber
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
82439901. Operator training, computer | Operator training, computer

Werken bij Berode Home Decor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berode Home Decor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berode Home Decor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berode Home Decor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van Berode Home Decor NV in sociale netwerken
Look for responds of Berode Home Decor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berode Home Decor NV. Laat een reactie achter voor Berode Home Decor NV. Berode Home Decor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berode Home Decor NV. Leave a respond for Berode Home Decor NV. Berode Home Decor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berode Home Decor NV op de google maps. Adres en contacten Berode Home Decor NV
Location of Berode Home Decor NV on the google maps. Address and contacts of Berode Home Decor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Berode Home Decor NV Berode Home Decor NV: HUIS GREGOOR BVBA | INSTITUUT ST-MARIA | Duboeuf | BAUT VICTOR SPRL | Electro Porta Installatie Techniek N.V.

Other related companies as Berode Home Decor NV: HUIS GREGOOR BVBA | INSTITUUT ST-MARIA | Duboeuf | BAUT VICTOR SPRL | Electro Porta Installatie Techniek N.V.

Berode Home Decor NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Tienen, België. De volledige naam van het bedrijf is Berode Home Decor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf Berode Home Decor NV bevindt zich op het adres: Leopoldvest 65,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Berode Home Decor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berode Home Decor NV is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berode Home Decor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berode Home Decor NV, openstaande posities, locatie van Berode Home Decor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Berode Home Decor NV is a company, that was registered 2002 in Tienen region, Belgium. Full name of company is Berode Home Decor NV, company assigned to the tax number BE08859619140. The company Berode Home Decor NV is located at the address: Leopoldvest 65,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Berode Home Decor NV were not found.
The main activity of Berode Home Decor NV is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Berode Home Decor NV is not available. You also can look at reviews of Berode Home Decor NV, open positions, location of Berode Home Decor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berode Home Decor NV, Tienen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berode Home Decor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berode Home Decor NV, Tienen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berode Home Decor NV, employees, financial statistics.