Electro Porta Installatie Techniek N.V.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Electro Porta Installatie Techniek N.V.
Private companiesTransportation by Air • Electro Porta Installatie Techniek N.V.

Contactgegevens Electro Porta Installatie Techniek N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electro Porta Installatie Techniek N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electro Porta Installatie Techniek N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lion D'Orweg 2, B-9300 Aalst, België

Telefoon (phone): (053) 21 40 91 (053) 21 40 91

Fax (fax): (053) 79 03 61 (053) 79 03 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electro Porta Installatie Techniek N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electro Porta Installatie Techniek N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electro Porta Installatie Techniek N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electro Porta Installatie Techniek N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electro Porta Installatie Techniek N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electro Porta Installatie Techniek N.V.
Products information Electro Porta Installatie Techniek N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08034545898
Ondernemingsnummer: 3478240966
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Electro Porta Installatie Techniek N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electro Porta Installatie Techniek N.V.
(Get full report from official database of BE for Electro Porta Installatie Techniek N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electro Porta Installatie Techniek N.V.
Addition kinds of activities for Electro Porta Installatie Techniek N.V.

203401. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
399500. Begraafbakken | Burial caskets
14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
38420204. Katoen, inclusief katoenen ballen: steriel en niet-steriel | Cotton, including cotton balls: sterile and non-sterile
51450205. zoute krakelingen | Pretzels
51490302. Aroma's en geuren | Flavourings and fragrances

Werken bij Electro Porta Installatie Techniek N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electro Porta Installatie Techniek N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

Zoek naar antwoorden van Electro Porta Installatie Techniek N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Electro Porta Installatie Techniek N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Laat een reactie achter voor Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Electro Porta Installatie Techniek N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Leave a respond for Electro Porta Installatie Techniek N.V.. Electro Porta Installatie Techniek N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electro Porta Installatie Techniek N.V. op de google maps. Adres en contacten Electro Porta Installatie Techniek N.V.
Location of Electro Porta Installatie Techniek N.V. on the google maps. Address and contacts of Electro Porta Installatie Techniek N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Electro Porta Installatie Techniek N.V. Electro Porta Installatie Techniek N.V.: Piloting Center | Ecole des Bruyéres | S.G.I. SA | Bagelec SPRL | Procoplast S.A.

Other related companies as Electro Porta Installatie Techniek N.V.: Piloting Center | Ecole des Bruyéres | S.G.I. SA | Bagelec SPRL | Procoplast S.A.

Electro Porta Installatie Techniek N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Electro Porta Installatie Techniek N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034545898. Het bedrijf Electro Porta Installatie Techniek N.V. bevindt zich op het adres: Lion D'Orweg 2, B-9300 Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 431,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Electro Porta Installatie Techniek N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electro Porta Installatie Techniek N.V. is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electro Porta Installatie Techniek N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electro Porta Installatie Techniek N.V., openstaande posities, locatie van Electro Porta Installatie Techniek N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electro Porta Installatie Techniek N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Electro Porta Installatie Techniek N.V., company assigned to the tax number BE08034545898. The company Electro Porta Installatie Techniek N.V. is located at the address: Lion D'Orweg 2, B-9300 Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 431,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Electro Porta Installatie Techniek N.V. were not found.
The main activity of Electro Porta Installatie Techniek N.V. is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Electro Porta Installatie Techniek N.V. is not available. You also can look at reviews of Electro Porta Installatie Techniek N.V., open positions, location of Electro Porta Installatie Techniek N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electro Porta Installatie Techniek N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electro Porta Installatie Techniek N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electro Porta Installatie Techniek N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electro Porta Installatie Techniek N.V., employees, financial statistics.