SAELENS, JURRIEN

Contactgegevens SAELENS, JURRIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAELENS, JURRIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAELENS, JURRIEN

Regio (region): DEURNE ANTWEREPEN 2100 - BE, België

Adres (address): Ter Heydelaan 374, België

Telefoon (phone): 0032 3 3265034 0032 3 3265034

Fax (fax): +32 (84) 444-48-21 +32 (84) 444-48-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAELENS, JURRIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAELENS, JURRIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAELENS, JURRIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAELENS, JURRIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAELENS, JURRIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAELENS, JURRIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAELENS, JURRIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAELENS, JURRIEN
Products information SAELENS, JURRIEN

BTW identificatienummer (tax): BE08620117187
Ondernemingsnummer: 1589691162
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SAELENS, JURRIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAELENS, JURRIEN
(Get full report from official database of BE for SAELENS, JURRIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAELENS, JURRIEN
Addition kinds of activities for SAELENS, JURRIEN

2044. Rijstmalen | Rice milling
3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
23899906. Ziekenhuisjurken | Hospital gowns
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll

Werken bij SAELENS, JURRIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAELENS, JURRIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAELENS, JURRIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAELENS, JURRIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

Zoek naar antwoorden van SAELENS, JURRIEN in sociale netwerken
Look for responds of SAELENS, JURRIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAELENS, JURRIEN. Laat een reactie achter voor SAELENS, JURRIEN. SAELENS, JURRIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAELENS, JURRIEN. Leave a respond for SAELENS, JURRIEN. SAELENS, JURRIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAELENS, JURRIEN op de google maps. Adres en contacten SAELENS, JURRIEN
Location of SAELENS, JURRIEN on the google maps. Address and contacts of SAELENS, JURRIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SAELENS, JURRIEN SAELENS, JURRIEN: HOUYOUX CONSTRUCTIONS SA | Pepper & Salt Events/ Pepp's | Placora BVBA | Allied Arthur Pierre N.V. | Tenten Flandria bvba

Other related companies as SAELENS, JURRIEN: HOUYOUX CONSTRUCTIONS SA | Pepper & Salt Events/ Pepp's | Placora BVBA | Allied Arthur Pierre N.V. | Tenten Flandria bvba

SAELENS, JURRIEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio DEURNE ANTWEREPEN 2100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SAELENS, JURRIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08620117187. Het bedrijf SAELENS, JURRIEN bevindt zich op het adres: Ter Heydelaan 374. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SAELENS, JURRIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAELENS, JURRIEN is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAELENS, JURRIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAELENS, JURRIEN, openstaande posities, locatie van SAELENS, JURRIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAELENS, JURRIEN is a company, that was registered 2014 in DEURNE ANTWEREPEN 2100 - BE region, Belgium. Full name of company is SAELENS, JURRIEN, company assigned to the tax number BE08620117187. The company SAELENS, JURRIEN is located at the address: Ter Heydelaan 374. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SAELENS, JURRIEN were not found.
The main activity of SAELENS, JURRIEN is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SAELENS, JURRIEN is not available. You also can look at reviews of SAELENS, JURRIEN, open positions, location of SAELENS, JURRIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAELENS, JURRIEN, DEURNE ANTWEREPEN 2100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAELENS, JURRIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAELENS, JURRIEN, DEURNE ANTWEREPEN 2100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAELENS, JURRIEN, employees, financial statistics.