Ruelle des Bois, 1

Contactgegevens Ruelle des Bois, 1: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruelle des Bois, 1: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruelle des Bois, 1

Regio (region): Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium, België

Adres (address): Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium België

Telefoon (phone): 32-010-889-136 32-010-889-136

Fax (fax): +32 (50) 390-87-54 +32 (50) 390-87-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruelle des Bois, 1: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruelle des Bois, 1"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruelle des Bois, 1"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruelle des Bois, 1, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruelle des Bois, 1. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruelle des Bois, 1, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruelle des Bois, 1. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruelle des Bois, 1
Products information Ruelle des Bois, 1

BTW identificatienummer (tax): BE05096252441
Ondernemingsnummer: 4976226806
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ruelle des Bois, 1 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruelle des Bois, 1
(Get full report from official database of BE for Ruelle des Bois, 1)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruelle des Bois, 1
Addition kinds of activities for Ruelle des Bois, 1

735903. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
24310200. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
28330103. Anorganische geneesmiddelen: bulk, niet gecombineerd | Inorganic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
36410202. Zaklampen, fotografisch | Flashlight bulbs, photographic
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware

Werken bij Ruelle des Bois, 1: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruelle des Bois, 1: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruelle des Bois, 1. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruelle des Bois, 1. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • CNC Plooier (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Ruelle des Bois, 1 in sociale netwerken
Look for responds of Ruelle des Bois, 1 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruelle des Bois, 1. Laat een reactie achter voor Ruelle des Bois, 1. Ruelle des Bois, 1 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruelle des Bois, 1. Leave a respond for Ruelle des Bois, 1. Ruelle des Bois, 1 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruelle des Bois, 1 op de google maps. Adres en contacten Ruelle des Bois, 1
Location of Ruelle des Bois, 1 on the google maps. Address and contacts of Ruelle des Bois, 1

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruelle des Bois, 1 Ruelle des Bois, 1: XS Immobilier | Optique de Fré SPRL | Schils M. | Arbora BVBA | Detec B.V.B.A.

Other related companies as Ruelle des Bois, 1: XS Immobilier | Optique de Fré SPRL | Schils M. | Arbora BVBA | Detec B.V.B.A.

Ruelle des Bois, 1 is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruelle des Bois, 1, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05096252441. Het bedrijf Ruelle des Bois, 1 bevindt zich op het adres: Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ruelle des Bois, 1 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ruelle des Bois, 1 is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruelle des Bois, 1 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruelle des Bois, 1, openstaande posities, locatie van Ruelle des Bois, 1 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ruelle des Bois, 1 is a company, that was registered 1987 in Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Ruelle des Bois, 1, company assigned to the tax number BE05096252441. The company Ruelle des Bois, 1 is located at the address: Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ruelle des Bois, 1 were not found.
The main activity of Ruelle des Bois, 1 is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruelle des Bois, 1 is not available. You also can look at reviews of Ruelle des Bois, 1, open positions, location of Ruelle des Bois, 1 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruelle des Bois, 1, Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruelle des Bois, 1, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruelle des Bois, 1, Longueville, Chaumont-Gistoux B-1325 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruelle des Bois, 1, employees, financial statistics.