Optique de Fré SPRL

Contactgegevens Optique de Fré SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Optique de Fré SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Optique de Fré SPRL

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): De Frélaan 82,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 85 11 02 374 85 11

Fax (fax): 02 374 85 11 02 374 85 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Optique de Fré SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Optique de Fré SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Optique de Fré SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Optique de Fré SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Optique de Fré SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Optique de Fré SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Optique de Fré SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Optique de Fré SPRL
Products information Optique de Fré SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02281555175
Ondernemingsnummer: 2504302978
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Optique de Fré SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Optique de Fré SPRL
(Get full report from official database of BE for Optique de Fré SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Optique de Fré SPRL
Addition kinds of activities for Optique de Fré SPRL

3843. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers
35780103. Kassa's | Cash registers
72190300. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
73520000. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij Optique de Fré SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Optique de Fré SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Optique de Fré SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Optique de Fré SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Optique de Fré SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Optique de Fré SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Optique de Fré SPRL. Laat een reactie achter voor Optique de Fré SPRL. Optique de Fré SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Optique de Fré SPRL. Leave a respond for Optique de Fré SPRL. Optique de Fré SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Optique de Fré SPRL op de google maps. Adres en contacten Optique de Fré SPRL
Location of Optique de Fré SPRL on the google maps. Address and contacts of Optique de Fré SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Optique de Fré SPRL Optique de Fré SPRL: Detrac BVBA | KNAPEN CHAPEWERKEN nv | LE VAL DU GEER ASBL | F & O BVBA | Saint-Pol-De Leeuw BVBA

Other related companies as Optique de Fré SPRL: Detrac BVBA | KNAPEN CHAPEWERKEN nv | LE VAL DU GEER ASBL | F & O BVBA | Saint-Pol-De Leeuw BVBA

Optique de Fré SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Optique de Fré SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02281555175. Het bedrijf Optique de Fré SPRL bevindt zich op het adres: De Frélaan 82,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Optique de Fré SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Optique de Fré SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Optique de Fré SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Optique de Fré SPRL, openstaande posities, locatie van Optique de Fré SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Optique de Fré SPRL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Optique de Fré SPRL, company assigned to the tax number BE02281555175. The company Optique de Fré SPRL is located at the address: De Frélaan 82,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Optique de Fré SPRL were not found.
The main activity of Optique de Fré SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Optique de Fré SPRL is not available. You also can look at reviews of Optique de Fré SPRL, open positions, location of Optique de Fré SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Optique de Fré SPRL, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Optique de Fré SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Optique de Fré SPRL, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Optique de Fré SPRL, employees, financial statistics.