Roeck Interieurdecoratie

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Roeck Interieurdecoratie
Private companiesCoal Mining • Roeck Interieurdecoratie

Contactgegevens Roeck Interieurdecoratie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roeck Interieurdecoratie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roeck Interieurdecoratie

Regio (region): Holsbeek (Nieuwrode), België

Adres (address): Kraaikant 65,3221, België

Telefoon (phone): 016 56 71 69 016 56 71 69

Fax (fax): 016 57 22 64 016 57 22 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roeck Interieurdecoratie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roeck Interieurdecoratie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roeck Interieurdecoratie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roeck Interieurdecoratie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roeck Interieurdecoratie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roeck Interieurdecoratie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roeck Interieurdecoratie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roeck Interieurdecoratie
Products information Roeck Interieurdecoratie

BTW identificatienummer (tax): BE01757232666
Ondernemingsnummer: 5305541992
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Roeck Interieurdecoratie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roeck Interieurdecoratie
(Get full report from official database of BE for Roeck Interieurdecoratie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roeck Interieurdecoratie
Addition kinds of activities for Roeck Interieurdecoratie

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
278299. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
23920505. Wasdoeken en badmatten: gemaakt van aangekochte materialen | Washcloths and bath mitts: made from purchased materials
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
35890300. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
51910202. Eten geven | Feed
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school

Werken bij Roeck Interieurdecoratie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roeck Interieurdecoratie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roeck Interieurdecoratie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roeck Interieurdecoratie. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van Roeck Interieurdecoratie in sociale netwerken
Look for responds of Roeck Interieurdecoratie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roeck Interieurdecoratie. Laat een reactie achter voor Roeck Interieurdecoratie. Roeck Interieurdecoratie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roeck Interieurdecoratie. Leave a respond for Roeck Interieurdecoratie. Roeck Interieurdecoratie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roeck Interieurdecoratie op de google maps. Adres en contacten Roeck Interieurdecoratie
Location of Roeck Interieurdecoratie on the google maps. Address and contacts of Roeck Interieurdecoratie

Andere gerelateerde bedrijven als come Roeck Interieurdecoratie Roeck Interieurdecoratie: Thomas Import Design | Wouters T. Transport | Bourgeois Gérard SPRL | LA FERME DU ROTTELEUR | Demeester

Other related companies as Roeck Interieurdecoratie: Thomas Import Design | Wouters T. Transport | Bourgeois Gérard SPRL | LA FERME DU ROTTELEUR | Demeester

Roeck Interieurdecoratie is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Holsbeek (Nieuwrode), België. De volledige naam van het bedrijf is Roeck Interieurdecoratie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01757232666. Het bedrijf Roeck Interieurdecoratie bevindt zich op het adres: Kraaikant 65,3221. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Roeck Interieurdecoratie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roeck Interieurdecoratie is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roeck Interieurdecoratie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roeck Interieurdecoratie, openstaande posities, locatie van Roeck Interieurdecoratie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roeck Interieurdecoratie is a company, that was registered 2001 in Holsbeek (Nieuwrode) region, Belgium. Full name of company is Roeck Interieurdecoratie, company assigned to the tax number BE01757232666. The company Roeck Interieurdecoratie is located at the address: Kraaikant 65,3221. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Roeck Interieurdecoratie were not found.
The main activity of Roeck Interieurdecoratie is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Roeck Interieurdecoratie is not available. You also can look at reviews of Roeck Interieurdecoratie, open positions, location of Roeck Interieurdecoratie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roeck Interieurdecoratie, Holsbeek (Nieuwrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roeck Interieurdecoratie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roeck Interieurdecoratie, Holsbeek (Nieuwrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roeck Interieurdecoratie, employees, financial statistics.