LA FERME DU ROTTELEUR

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LA FERME DU ROTTELEUR
Private companiesCoal Mining • LA FERME DU ROTTELEUR

Contactgegevens LA FERME DU ROTTELEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FERME DU ROTTELEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FERME DU ROTTELEUR

Regio (region): Soignies (Thieusies), België

Adres (address): Rue de la Procession 49,7061, België

Telefoon (phone): 065 72 83 94 065 72 83 94

Fax (fax): 065 73 02 53 065 73 02 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FERME DU ROTTELEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FERME DU ROTTELEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FERME DU ROTTELEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FERME DU ROTTELEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FERME DU ROTTELEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FERME DU ROTTELEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FERME DU ROTTELEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FERME DU ROTTELEUR
Products information LA FERME DU ROTTELEUR

BTW identificatienummer (tax): BE05976806640
Ondernemingsnummer: 4052825927
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LA FERME DU ROTTELEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FERME DU ROTTELEUR
(Get full report from official database of BE for LA FERME DU ROTTELEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FERME DU ROTTELEUR
Addition kinds of activities for LA FERME DU ROTTELEUR

208502. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
33129900. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association
80499905. Christelijke wetenschapper | Christian science practitioner

Werken bij LA FERME DU ROTTELEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FERME DU ROTTELEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FERME DU ROTTELEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FERME DU ROTTELEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Chauffeur CE M/V tewerkstelling Kalmthout (357/17712) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een chauffeur CE voor een bedrijf te Kalmthout. Het bedrijf is gespecialiseerd in ophaling, opslag en vervoer van papier. Het takenpakket van de chauffeur CE die wij zoeken: ophalen van papier bij bedrijven zorgen voor een goede service die het bedrijf wil aanbieden aan zijn klanten

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

Zoek naar antwoorden van LA FERME DU ROTTELEUR in sociale netwerken
Look for responds of LA FERME DU ROTTELEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FERME DU ROTTELEUR. Laat een reactie achter voor LA FERME DU ROTTELEUR. LA FERME DU ROTTELEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FERME DU ROTTELEUR. Leave a respond for LA FERME DU ROTTELEUR. LA FERME DU ROTTELEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FERME DU ROTTELEUR op de google maps. Adres en contacten LA FERME DU ROTTELEUR
Location of LA FERME DU ROTTELEUR on the google maps. Address and contacts of LA FERME DU ROTTELEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FERME DU ROTTELEUR LA FERME DU ROTTELEUR: Defreyne Ph NV | Valcke Prefab Beton NV | Dekeuleneer M | Century 21 C.I.H. SPRL | ilsa

Other related companies as LA FERME DU ROTTELEUR: Defreyne Ph NV | Valcke Prefab Beton NV | Dekeuleneer M | Century 21 C.I.H. SPRL | ilsa

LA FERME DU ROTTELEUR is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Soignies (Thieusies), België. De volledige naam van het bedrijf is LA FERME DU ROTTELEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05976806640. Het bedrijf LA FERME DU ROTTELEUR bevindt zich op het adres: Rue de la Procession 49,7061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 146,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LA FERME DU ROTTELEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA FERME DU ROTTELEUR is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FERME DU ROTTELEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FERME DU ROTTELEUR, openstaande posities, locatie van LA FERME DU ROTTELEUR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA FERME DU ROTTELEUR is a company, that was registered 1994 in Soignies (Thieusies) region, Belgium. Full name of company is LA FERME DU ROTTELEUR, company assigned to the tax number BE05976806640. The company LA FERME DU ROTTELEUR is located at the address: Rue de la Procession 49,7061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 146,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LA FERME DU ROTTELEUR were not found.
The main activity of LA FERME DU ROTTELEUR is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FERME DU ROTTELEUR is not available. You also can look at reviews of LA FERME DU ROTTELEUR, open positions, location of LA FERME DU ROTTELEUR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FERME DU ROTTELEUR, Soignies (Thieusies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FERME DU ROTTELEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FERME DU ROTTELEUR, Soignies (Thieusies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FERME DU ROTTELEUR, employees, financial statistics.