Valcke Prefab Beton NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Valcke Prefab Beton NV
Private companiesCoal Mining • Valcke Prefab Beton NV

Contactgegevens Valcke Prefab Beton NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valcke Prefab Beton NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valcke Prefab Beton NV

Regio (region): Ieper (Vlamertinge), België

Adres (address): Albrecht Rodenbachstraat 30,8908, België

Telefoon (phone): 057 20 25 01; 057 22 42 05 057 20 25 01; 057 22 42 05

Fax (fax): 057 20 38 14 057 20 38 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valcke Prefab Beton NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valcke Prefab Beton NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valcke Prefab Beton NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valcke Prefab Beton NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valcke Prefab Beton NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valcke Prefab Beton NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valcke Prefab Beton NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valcke Prefab Beton NV
Products information Valcke Prefab Beton NV

BTW identificatienummer (tax): BE06738983154
Ondernemingsnummer: 6571716308
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Valcke Prefab Beton NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valcke Prefab Beton NV
(Get full report from official database of BE for Valcke Prefab Beton NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valcke Prefab Beton NV
Addition kinds of activities for Valcke Prefab Beton NV

078201. Tuin diensten | Garden services
22730400. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
50999911. Rubberen stempels | Rubber stamps
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
58120000. Eten plaatsen | Eating places
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij Valcke Prefab Beton NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valcke Prefab Beton NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valcke Prefab Beton NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valcke Prefab Beton NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Valcke Prefab Beton NV in sociale netwerken
Look for responds of Valcke Prefab Beton NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valcke Prefab Beton NV. Laat een reactie achter voor Valcke Prefab Beton NV. Valcke Prefab Beton NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valcke Prefab Beton NV. Leave a respond for Valcke Prefab Beton NV. Valcke Prefab Beton NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valcke Prefab Beton NV op de google maps. Adres en contacten Valcke Prefab Beton NV
Location of Valcke Prefab Beton NV on the google maps. Address and contacts of Valcke Prefab Beton NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Valcke Prefab Beton NV Valcke Prefab Beton NV: Deprez Construct NV | DELBEKE-CARBONEZ NV | Spike Technology Europe BVBA | ARDEK | Meneba Belgium NV

Other related companies as Valcke Prefab Beton NV: Deprez Construct NV | DELBEKE-CARBONEZ NV | Spike Technology Europe BVBA | ARDEK | Meneba Belgium NV

Valcke Prefab Beton NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Ieper (Vlamertinge), België. De volledige naam van het bedrijf is Valcke Prefab Beton NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06738983154. Het bedrijf Valcke Prefab Beton NV bevindt zich op het adres: Albrecht Rodenbachstraat 30,8908. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Valcke Prefab Beton NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Valcke Prefab Beton NV is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valcke Prefab Beton NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valcke Prefab Beton NV, openstaande posities, locatie van Valcke Prefab Beton NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Valcke Prefab Beton NV is a company, that was registered 1989 in Ieper (Vlamertinge) region, Belgium. Full name of company is Valcke Prefab Beton NV, company assigned to the tax number BE06738983154. The company Valcke Prefab Beton NV is located at the address: Albrecht Rodenbachstraat 30,8908. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Valcke Prefab Beton NV were not found.
The main activity of Valcke Prefab Beton NV is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Valcke Prefab Beton NV is not available. You also can look at reviews of Valcke Prefab Beton NV, open positions, location of Valcke Prefab Beton NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valcke Prefab Beton NV, Ieper (Vlamertinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valcke Prefab Beton NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valcke Prefab Beton NV, Ieper (Vlamertinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valcke Prefab Beton NV, employees, financial statistics.