New Decor

Contactgegevens New Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Decor

Regio (region): Bierbeek, België

Adres (address): Katspoelstraat 1,3360, België

Telefoon (phone): 016 46 24 62; 0475 46 24 64 016 46 24 62; 0475 46 24 64

Fax (fax): 016 46 06 66 016 46 06 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Decor
Products information New Decor

BTW identificatienummer (tax): BE04445587158
Ondernemingsnummer: 8235595703
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in New Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Decor
(Get full report from official database of BE for New Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Decor
Addition kinds of activities for New Decor

364599. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
24119903. Logging kampen en aannemers | Logging camps and contractors
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
50780301. Koude opslagmachines | Cold storage machinery
59950000. Optische goederen winkels | Optical goods stores

Werken bij New Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Decor. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van New Decor in sociale netwerken
Look for responds of New Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Decor. Laat een reactie achter voor New Decor. New Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Decor. Leave a respond for New Decor. New Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Decor op de google maps. Adres en contacten New Decor
Location of New Decor on the google maps. Address and contacts of New Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come New Decor New Decor: Inter-Drinks BVBA | ALTEBRA NV | Mic@do Computing BVBA | Evip N.V. | GLORIA DE VIVALDI

Other related companies as New Decor: Inter-Drinks BVBA | ALTEBRA NV | Mic@do Computing BVBA | Evip N.V. | GLORIA DE VIVALDI

New Decor is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Bierbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is New Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445587158. Het bedrijf New Decor bevindt zich op het adres: Katspoelstraat 1,3360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in New Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van New Decor is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Decor, openstaande posities, locatie van New Decor op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

New Decor is a company, that was registered 2016 in Bierbeek region, Belgium. Full name of company is New Decor, company assigned to the tax number BE04445587158. The company New Decor is located at the address: Katspoelstraat 1,3360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in New Decor were not found.
The main activity of New Decor is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of New Decor is not available. You also can look at reviews of New Decor, open positions, location of New Decor on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Decor, Bierbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Decor, Bierbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Decor, employees, financial statistics.