GLORIA DE VIVALDI

Contactgegevens GLORIA DE VIVALDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLORIA DE VIVALDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLORIA DE VIVALDI

Regio (region): ALLEUR, B-4432 - BE, België

Adres (address): Rue Jean Pauly 62, België

Telefoon (phone): 3242464519 3242464519

Fax (fax): +32 (53) 178-99-74 +32 (53) 178-99-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLORIA DE VIVALDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLORIA DE VIVALDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLORIA DE VIVALDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLORIA DE VIVALDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLORIA DE VIVALDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLORIA DE VIVALDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLORIA DE VIVALDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLORIA DE VIVALDI
Products information GLORIA DE VIVALDI

BTW identificatienummer (tax): BE05069610595
Ondernemingsnummer: 1511962890
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GLORIA DE VIVALDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLORIA DE VIVALDI
(Get full report from official database of BE for GLORIA DE VIVALDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLORIA DE VIVALDI
Addition kinds of activities for GLORIA DE VIVALDI

138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
15420406. Schoolbouwconstructie | School building construction
34919908. Stoomvallen | Steam traps
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
39440108. driewielers | Tricycles

Werken bij GLORIA DE VIVALDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLORIA DE VIVALDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLORIA DE VIVALDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLORIA DE VIVALDI. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Ploegbaas Dakwerken (MESSELBROEK)

    Regio: MESSELBROEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Heb je een passie voor bouw, specifiek in dakwerken; Kan je terug blikken op een ervaring als ploegbaas; Dan is deze vacature iets voor jou; Als ervaren dakdekker van verschillende soorten daken, breng je volgend takenpakket tot een goed einde; Aansturen van team Als ploegbaas ben je in staat om een ploeg aan te sturen: je coördineert de werken op de werf en verdeelt deze onder de collega's je motiveert hen om hun job te doen Je probeert uitdagingen zelf op te lossen indien mogelijk, en houdt overzicht over alles wat op de werf nodig is. Bestellen materialen Werf uitzetten Communicatie met werf- of projectleider Meewerken met je team

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

Zoek naar antwoorden van GLORIA DE VIVALDI in sociale netwerken
Look for responds of GLORIA DE VIVALDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLORIA DE VIVALDI. Laat een reactie achter voor GLORIA DE VIVALDI. GLORIA DE VIVALDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLORIA DE VIVALDI. Leave a respond for GLORIA DE VIVALDI. GLORIA DE VIVALDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLORIA DE VIVALDI op de google maps. Adres en contacten GLORIA DE VIVALDI
Location of GLORIA DE VIVALDI on the google maps. Address and contacts of GLORIA DE VIVALDI

Andere gerelateerde bedrijven als come GLORIA DE VIVALDI GLORIA DE VIVALDI: Thirion D | Destree,Marc | RWK Kalk AG | SYSTEMIC S.A. | RV TRADING

Other related companies as GLORIA DE VIVALDI: Thirion D | Destree,Marc | RWK Kalk AG | SYSTEMIC S.A. | RV TRADING

GLORIA DE VIVALDI is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio ALLEUR, B-4432 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GLORIA DE VIVALDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05069610595. Het bedrijf GLORIA DE VIVALDI bevindt zich op het adres: Rue Jean Pauly 62. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GLORIA DE VIVALDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLORIA DE VIVALDI is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLORIA DE VIVALDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLORIA DE VIVALDI, openstaande posities, locatie van GLORIA DE VIVALDI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GLORIA DE VIVALDI is a company, that was registered 1996 in ALLEUR, B-4432 - BE region, Belgium. Full name of company is GLORIA DE VIVALDI, company assigned to the tax number BE05069610595. The company GLORIA DE VIVALDI is located at the address: Rue Jean Pauly 62. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GLORIA DE VIVALDI were not found.
The main activity of GLORIA DE VIVALDI is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GLORIA DE VIVALDI is not available. You also can look at reviews of GLORIA DE VIVALDI, open positions, location of GLORIA DE VIVALDI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLORIA DE VIVALDI, ALLEUR, B-4432 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLORIA DE VIVALDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLORIA DE VIVALDI, ALLEUR, B-4432 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLORIA DE VIVALDI, employees, financial statistics.