Rotolux n.v

Contactgegevens Rotolux n.v: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rotolux n.v: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rotolux n.v

Regio (region): Kortrijk, WVL 8500 - BE, België

Adres (address): Roterijstraat 72 A, België

Telefoon (phone): 32 56 37 21 20 32 56 37 21 20

Fax (fax): 32 56 37 21 20 32 56 37 21 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rotolux n.v: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rotolux n.v"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rotolux n.v"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rotolux n.v, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rotolux n.v. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rotolux n.v, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rotolux n.v. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rotolux n.v
Products information Rotolux n.v

BTW identificatienummer (tax): BE02980285644
Ondernemingsnummer: 6701080322
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rotolux n.v zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rotolux n.v
(Get full report from official database of BE for Rotolux n.v)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rotolux n.v
Addition kinds of activities for Rotolux n.v

204103. Bloemmixen | Flour mixes
01619902. Corn boerderij, zoet | Corn farm, sweet
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
28699920. Glycerine | Glycerin
37699906. Ruimte capsules | Space capsules
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump
42120402. Veilig bewegen, lokaal | Safe moving, local
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij Rotolux n.v: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rotolux n.v: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rotolux n.v. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rotolux n.v. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Rotolux n.v in sociale netwerken
Look for responds of Rotolux n.v in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rotolux n.v. Laat een reactie achter voor Rotolux n.v. Rotolux n.v bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rotolux n.v. Leave a respond for Rotolux n.v. Rotolux n.v on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rotolux n.v op de google maps. Adres en contacten Rotolux n.v
Location of Rotolux n.v on the google maps. Address and contacts of Rotolux n.v

Andere gerelateerde bedrijven als come Rotolux n.v Rotolux n.v: Reyniers J Electriciteit | Billiet-Van Laere | Arivic BVBA | Sonnysoft bvba | Poly-Seal N.V.

Other related companies as Rotolux n.v: Reyniers J Electriciteit | Billiet-Van Laere | Arivic BVBA | Sonnysoft bvba | Poly-Seal N.V.

Rotolux n.v is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kortrijk, WVL 8500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Rotolux n.v, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02980285644. Het bedrijf Rotolux n.v bevindt zich op het adres: Roterijstraat 72 A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rotolux n.v zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rotolux n.v is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rotolux n.v is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rotolux n.v, openstaande posities, locatie van Rotolux n.v op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rotolux n.v is a company, that was registered 2000 in Kortrijk, WVL 8500 - BE region, Belgium. Full name of company is Rotolux n.v, company assigned to the tax number BE02980285644. The company Rotolux n.v is located at the address: Roterijstraat 72 A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rotolux n.v were not found.
The main activity of Rotolux n.v is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rotolux n.v is not available. You also can look at reviews of Rotolux n.v, open positions, location of Rotolux n.v on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rotolux n.v, Kortrijk, WVL 8500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rotolux n.v, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rotolux n.v, Kortrijk, WVL 8500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rotolux n.v, employees, financial statistics.