Alkoko NV

Contactgegevens Alkoko NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alkoko NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alkoko NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Pachtgoedstraat 5,9100, België

Telefoon (phone): 03 760 15 00 03 760 15 00

Fax (fax): 03 760 15 09 03 760 15 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alkoko NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alkoko NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alkoko NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alkoko NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alkoko NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alkoko NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alkoko NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alkoko NV
Products information Alkoko NV

BTW identificatienummer (tax): BE08749206542
Ondernemingsnummer: 4643341064
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alkoko NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alkoko NV
(Get full report from official database of BE for Alkoko NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alkoko NV
Addition kinds of activities for Alkoko NV

7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
354601. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
34919908. Stoomvallen | Steam traps
36210111. Rotary converters (elektrische apparatuur) | Rotary converters (electrical equipment)
38269917. titrimeters | Titrimeters
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies

Werken bij Alkoko NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alkoko NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alkoko NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alkoko NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productieoperator nacht (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

 • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

 • Monteur (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

 • sanitair installateur (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

 • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

 • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AANGENAAM

  Type: Vaste Job

  Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

 • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE GRANDE CARS

  Type: Vaste Job

  Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

 • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Winkelverkoopster (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DE GROENE VALLEI

  Type: Flexijob

  Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Alkoko NV in sociale netwerken
Look for responds of Alkoko NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alkoko NV. Laat een reactie achter voor Alkoko NV. Alkoko NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alkoko NV. Leave a respond for Alkoko NV. Alkoko NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alkoko NV op de google maps. Adres en contacten Alkoko NV
Location of Alkoko NV on the google maps. Address and contacts of Alkoko NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alkoko NV Alkoko NV: BECOM SECURITE | Alfadoor SA | Nature | Provinciale School Voor B.L.O. | Bedrijfswagens Degroote N.V.

Other related companies as Alkoko NV: BECOM SECURITE | Alfadoor SA | Nature | Provinciale School Voor B.L.O. | Bedrijfswagens Degroote N.V.

Alkoko NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Alkoko NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749206542. Het bedrijf Alkoko NV bevindt zich op het adres: Pachtgoedstraat 5,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alkoko NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alkoko NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alkoko NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alkoko NV, openstaande posities, locatie van Alkoko NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alkoko NV is a company, that was registered 2010 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Alkoko NV, company assigned to the tax number BE08749206542. The company Alkoko NV is located at the address: Pachtgoedstraat 5,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alkoko NV were not found.
The main activity of Alkoko NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alkoko NV is not available. You also can look at reviews of Alkoko NV, open positions, location of Alkoko NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alkoko NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alkoko NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alkoko NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alkoko NV, employees, financial statistics.