Provinciale School Voor B.L.O.

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Provinciale School Voor B.L.O.
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Provinciale School Voor B.L.O.

Contactgegevens Provinciale School Voor B.L.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Provinciale School Voor B.L.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Provinciale School Voor B.L.O.

Regio (region): ntsesteenweg 82-84, België

Adres (address): onnewijzer,,, België

Telefoon (phone): 9900 9900

Fax (fax): Eeklo Eeklo

E-Mail: 09 377 32 82

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Provinciale School Voor B.L.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Provinciale School Voor B.L.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Provinciale School Voor B.L.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Provinciale School Voor B.L.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Provinciale School Voor B.L.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Provinciale School Voor B.L.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Provinciale School Voor B.L.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Provinciale School Voor B.L.O.
Products information Provinciale School Voor B.L.O.

BTW identificatienummer (tax): BE05020721435
Ondernemingsnummer: 7402282714
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Provinciale School Voor B.L.O. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Provinciale School Voor B.L.O.
(Get full report from official database of BE for Provinciale School Voor B.L.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Provinciale School Voor B.L.O.
Addition kinds of activities for Provinciale School Voor B.L.O.

2251. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
319903. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
20150801. Turkije, verwerkt, NSK | Turkey, processed, nsk
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij Provinciale School Voor B.L.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Provinciale School Voor B.L.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Provinciale School Voor B.L.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Provinciale School Voor B.L.O.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Dakwerker platte daken (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het plaatsen van: - Isolatie - Epdm - Branden van roofing

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van Provinciale School Voor B.L.O. in sociale netwerken
Look for responds of Provinciale School Voor B.L.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Provinciale School Voor B.L.O.. Laat een reactie achter voor Provinciale School Voor B.L.O.. Provinciale School Voor B.L.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Provinciale School Voor B.L.O.. Leave a respond for Provinciale School Voor B.L.O.. Provinciale School Voor B.L.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Provinciale School Voor B.L.O. op de google maps. Adres en contacten Provinciale School Voor B.L.O.
Location of Provinciale School Voor B.L.O. on the google maps. Address and contacts of Provinciale School Voor B.L.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come Provinciale School Voor B.L.O. Provinciale School Voor B.L.O.: Star-Design-Carlsson | Georges-Lux SA | Containerdienst Verschueren | Tropical | STYRAX CONSULTING SPRL

Other related companies as Provinciale School Voor B.L.O.: Star-Design-Carlsson | Georges-Lux SA | Containerdienst Verschueren | Tropical | STYRAX CONSULTING SPRL

Provinciale School Voor B.L.O. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio ntsesteenweg 82-84, België. De volledige naam van het bedrijf is Provinciale School Voor B.L.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05020721435. Het bedrijf Provinciale School Voor B.L.O. bevindt zich op het adres: onnewijzer,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Provinciale School Voor B.L.O. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Provinciale School Voor B.L.O. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Provinciale School Voor B.L.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Provinciale School Voor B.L.O., openstaande posities, locatie van Provinciale School Voor B.L.O. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 09 377 32 82

Provinciale School Voor B.L.O. is a company, that was registered 2006 in ntsesteenweg 82-84 region, Belgium. Full name of company is Provinciale School Voor B.L.O., company assigned to the tax number BE05020721435. The company Provinciale School Voor B.L.O. is located at the address: onnewijzer,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Provinciale School Voor B.L.O. were not found.
The main activity of Provinciale School Voor B.L.O. is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Provinciale School Voor B.L.O. is not available. You also can look at reviews of Provinciale School Voor B.L.O., open positions, location of Provinciale School Voor B.L.O. on the map. For more information, write us to email 09 377 32 82

We hebben dergelijke informatie gevonden over Provinciale School Voor B.L.O., ntsesteenweg 82-84: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Provinciale School Voor B.L.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Provinciale School Voor B.L.O., ntsesteenweg 82-84: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Provinciale School Voor B.L.O., employees, financial statistics.