Promo Site Technology s.p.r.l.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Promo Site Technology s.p.r.l.
Private companiesTransportation Equipment • Promo Site Technology s.p.r.l.

Contactgegevens Promo Site Technology s.p.r.l.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promo Site Technology s.p.r.l.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Promo Site Technology s.p.r.l.

Regio (region): Ghlin 7011 - BE, België

Adres (address): 4 route de Wallonie, België

Telefoon (phone): +32 65 401 180 +32 65 401 180

Fax (fax): +32 65 401 187 +32 65 401 187

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promo Site Technology s.p.r.l.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promo Site Technology s.p.r.l."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promo Site Technology s.p.r.l."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promo Site Technology s.p.r.l., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promo Site Technology s.p.r.l.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promo Site Technology s.p.r.l., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promo Site Technology s.p.r.l.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promo Site Technology s.p.r.l.
Products information Promo Site Technology s.p.r.l.

BTW identificatienummer (tax): BE06451416015
Ondernemingsnummer: 2488372802
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Promo Site Technology s.p.r.l. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promo Site Technology s.p.r.l.
(Get full report from official database of BE for Promo Site Technology s.p.r.l.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Promo Site Technology s.p.r.l.
Addition kinds of activities for Promo Site Technology s.p.r.l.

222101. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
10819900. Metaalmijndiensten, niet inbegrepen | Metal mining services, nec
14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
34299903. Krabvallen, staal | Crab traps, steel
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
70339903. Recreatieparkparken | Recreational vehicle parks
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij Promo Site Technology s.p.r.l.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promo Site Technology s.p.r.l.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promo Site Technology s.p.r.l.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promo Site Technology s.p.r.l.. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de carrosserie van een premiummerk - Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades - Herstellen van krassen en steenslag d.m.v. speciale lak - Herstellen van velgen - Tinten van ramen - Uitdeuken - Polieren - Plaatsen van speciale folie (wrapping)

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van Promo Site Technology s.p.r.l. in sociale netwerken
Look for responds of Promo Site Technology s.p.r.l. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promo Site Technology s.p.r.l.. Laat een reactie achter voor Promo Site Technology s.p.r.l.. Promo Site Technology s.p.r.l. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promo Site Technology s.p.r.l.. Leave a respond for Promo Site Technology s.p.r.l.. Promo Site Technology s.p.r.l. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promo Site Technology s.p.r.l. op de google maps. Adres en contacten Promo Site Technology s.p.r.l.
Location of Promo Site Technology s.p.r.l. on the google maps. Address and contacts of Promo Site Technology s.p.r.l.

Andere gerelateerde bedrijven als come Promo Site Technology s.p.r.l. Promo Site Technology s.p.r.l.: De Ridder | CORNELISSEN stephan | GH Packaging Machines NV | Dole Fresh Fruit Europe Ltd. & Co | Odyssey S.A.

Other related companies as Promo Site Technology s.p.r.l.: De Ridder | CORNELISSEN stephan | GH Packaging Machines NV | Dole Fresh Fruit Europe Ltd. & Co | Odyssey S.A.

Promo Site Technology s.p.r.l. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Ghlin 7011 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Promo Site Technology s.p.r.l., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06451416015. Het bedrijf Promo Site Technology s.p.r.l. bevindt zich op het adres: 4 route de Wallonie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Promo Site Technology s.p.r.l. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Promo Site Technology s.p.r.l. is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promo Site Technology s.p.r.l. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promo Site Technology s.p.r.l., openstaande posities, locatie van Promo Site Technology s.p.r.l. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Promo Site Technology s.p.r.l. is a company, that was registered 2011 in Ghlin 7011 - BE region, Belgium. Full name of company is Promo Site Technology s.p.r.l., company assigned to the tax number BE06451416015. The company Promo Site Technology s.p.r.l. is located at the address: 4 route de Wallonie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Promo Site Technology s.p.r.l. were not found.
The main activity of Promo Site Technology s.p.r.l. is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Promo Site Technology s.p.r.l. is not available. You also can look at reviews of Promo Site Technology s.p.r.l., open positions, location of Promo Site Technology s.p.r.l. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promo Site Technology s.p.r.l., Ghlin 7011 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promo Site Technology s.p.r.l., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promo Site Technology s.p.r.l., Ghlin 7011 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promo Site Technology s.p.r.l., employees, financial statistics.