CORNELISSEN stephan

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • CORNELISSEN stephan
Private companiesTransportation Equipment • CORNELISSEN stephan

Contactgegevens CORNELISSEN stephan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORNELISSEN stephan: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORNELISSEN stephan

Regio (region): Tielt-Winge (Tielt), België

Adres (address): Blerebergstraat 161,3390, België

Telefoon (phone): 016 63 37 93; 016 63 39 77; 0477 74 57 91 016 63 37 93; 016 63 39 77; 0477 74 57 91

Fax (fax): 016 63 37 93; 016 63 39 77; 016 63 37 82 016 63 37 93; 016 63 39 77; 016 63 37 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORNELISSEN stephan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORNELISSEN stephan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORNELISSEN stephan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORNELISSEN stephan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORNELISSEN stephan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORNELISSEN stephan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORNELISSEN stephan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORNELISSEN stephan
Products information CORNELISSEN stephan

BTW identificatienummer (tax): BE06034210205
Ondernemingsnummer: 7249023437
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CORNELISSEN stephan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORNELISSEN stephan
(Get full report from official database of BE for CORNELISSEN stephan)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORNELISSEN stephan
Addition kinds of activities for CORNELISSEN stephan

225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
27599909. Flexografisch drukwerk | Flexographic printing
28191004. cyanides | Cyanides
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
35450106. micrometers | Micrometers
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design

Werken bij CORNELISSEN stephan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORNELISSEN stephan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORNELISSEN stephan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORNELISSEN stephan. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van CORNELISSEN stephan in sociale netwerken
Look for responds of CORNELISSEN stephan in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORNELISSEN stephan. Laat een reactie achter voor CORNELISSEN stephan. CORNELISSEN stephan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORNELISSEN stephan. Leave a respond for CORNELISSEN stephan. CORNELISSEN stephan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORNELISSEN stephan op de google maps. Adres en contacten CORNELISSEN stephan
Location of CORNELISSEN stephan on the google maps. Address and contacts of CORNELISSEN stephan

Andere gerelateerde bedrijven als come CORNELISSEN stephan CORNELISSEN stephan: VAN MARCKE | Ortho Labo J Billen | Fenestra NV | AUBERGE CANDEL | L'Invincible Art Moda

Other related companies as CORNELISSEN stephan: VAN MARCKE | Ortho Labo J Billen | Fenestra NV | AUBERGE CANDEL | L'Invincible Art Moda

CORNELISSEN stephan is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Tielt-Winge (Tielt), België. De volledige naam van het bedrijf is CORNELISSEN stephan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06034210205. Het bedrijf CORNELISSEN stephan bevindt zich op het adres: Blerebergstraat 161,3390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CORNELISSEN stephan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORNELISSEN stephan is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORNELISSEN stephan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORNELISSEN stephan, openstaande posities, locatie van CORNELISSEN stephan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CORNELISSEN stephan is a company, that was registered 2004 in Tielt-Winge (Tielt) region, Belgium. Full name of company is CORNELISSEN stephan, company assigned to the tax number BE06034210205. The company CORNELISSEN stephan is located at the address: Blerebergstraat 161,3390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 527,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CORNELISSEN stephan were not found.
The main activity of CORNELISSEN stephan is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CORNELISSEN stephan is not available. You also can look at reviews of CORNELISSEN stephan, open positions, location of CORNELISSEN stephan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORNELISSEN stephan, Tielt-Winge (Tielt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORNELISSEN stephan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORNELISSEN stephan, Tielt-Winge (Tielt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORNELISSEN stephan, employees, financial statistics.