MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA
Private companiesHealth Services • MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA

Contactgegevens MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 98,9000, België

Telefoon (phone): 09 228 29 53 09 228 29 53

Fax (fax): 09 229 32 24 09 229 32 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA
Products information MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02084899902
Ondernemingsnummer: 4860870361
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA
(Get full report from official database of BE for MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA
Addition kinds of activities for MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA

203200. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
27310203. Pamfletten: uitgeverij en drukwerk | Pamphlets: publishing and printing
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec

Werken bij MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. Laat een reactie achter voor MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. Leave a respond for MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA. MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA op de google maps. Adres en contacten MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA
Location of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA on the google maps. Address and contacts of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA: Wauters G | Maseth BVBA | Fraxicor NV | Bureau Gerard SC | Brands A

Other related companies as MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA: Wauters G | Maseth BVBA | Fraxicor NV | Bureau Gerard SC | Brands A

MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02084899902. Het bedrijf MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 98,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 428,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, openstaande posities, locatie van MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA is a company, that was registered 2016 in Gent region, Belgium. Full name of company is MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, company assigned to the tax number BE02084899902. The company MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA is located at the address: Dendermondsesteenweg 98,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 428,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA were not found.
The main activity of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA is not available. You also can look at reviews of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, open positions, location of MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAES ALG BEGRAFENISOND BVBA, employees, financial statistics.