Pennoit-Grootaert nv

Contactgegevens Pennoit-Grootaert nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pennoit-Grootaert nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pennoit-Grootaert nv

Regio (region): Melle, 9090 - BE, België

Adres (address): Gontrode Heirweg 94, België

Telefoon (phone): 32.9.2727080 32.9.2727080

Fax (fax): 32.9.2727090 32.9.2727090

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pennoit-Grootaert nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pennoit-Grootaert nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pennoit-Grootaert nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pennoit-Grootaert nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pennoit-Grootaert nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pennoit-Grootaert nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pennoit-Grootaert nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pennoit-Grootaert nv
Products information Pennoit-Grootaert nv

BTW identificatienummer (tax): BE01440002441
Ondernemingsnummer: 4694976806
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pennoit-Grootaert nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pennoit-Grootaert nv
(Get full report from official database of BE for Pennoit-Grootaert nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pennoit-Grootaert nv
Addition kinds of activities for Pennoit-Grootaert nv

5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
01719906. Kruisbesboerderij | Gooseberry farm
07629900. Farm management services, nec | Farm management services, nec
34430707. Stapelschalen, metalen plaat | Pile shells, metal plate
38120125. Ratio-instrumentatie | Rate-of-climb instrumentation
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental

Werken bij Pennoit-Grootaert nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pennoit-Grootaert nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pennoit-Grootaert nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pennoit-Grootaert nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Pennoit-Grootaert nv in sociale netwerken
Look for responds of Pennoit-Grootaert nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pennoit-Grootaert nv. Laat een reactie achter voor Pennoit-Grootaert nv. Pennoit-Grootaert nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pennoit-Grootaert nv. Leave a respond for Pennoit-Grootaert nv. Pennoit-Grootaert nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pennoit-Grootaert nv op de google maps. Adres en contacten Pennoit-Grootaert nv
Location of Pennoit-Grootaert nv on the google maps. Address and contacts of Pennoit-Grootaert nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Pennoit-Grootaert nv Pennoit-Grootaert nv: ANS TRAITEMENT DE SURFACES | Theater HetNet (Voorheen De Korre) | Ets Gorreux S.P.R.L. | BB Controls | Axiome SPRL

Other related companies as Pennoit-Grootaert nv: ANS TRAITEMENT DE SURFACES | Theater HetNet (Voorheen De Korre) | Ets Gorreux S.P.R.L. | BB Controls | Axiome SPRL

Pennoit-Grootaert nv is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Melle, 9090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Pennoit-Grootaert nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440002441. Het bedrijf Pennoit-Grootaert nv bevindt zich op het adres: Gontrode Heirweg 94. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pennoit-Grootaert nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pennoit-Grootaert nv is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pennoit-Grootaert nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pennoit-Grootaert nv, openstaande posities, locatie van Pennoit-Grootaert nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pennoit-Grootaert nv is a company, that was registered 2002 in Melle, 9090 - BE region, Belgium. Full name of company is Pennoit-Grootaert nv, company assigned to the tax number BE01440002441. The company Pennoit-Grootaert nv is located at the address: Gontrode Heirweg 94. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pennoit-Grootaert nv were not found.
The main activity of Pennoit-Grootaert nv is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pennoit-Grootaert nv is not available. You also can look at reviews of Pennoit-Grootaert nv, open positions, location of Pennoit-Grootaert nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pennoit-Grootaert nv, Melle, 9090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pennoit-Grootaert nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pennoit-Grootaert nv, Melle, 9090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pennoit-Grootaert nv, employees, financial statistics.