ANS TRAITEMENT DE SURFACES

Contactgegevens ANS TRAITEMENT DE SURFACES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANS TRAITEMENT DE SURFACES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANS TRAITEMENT DE SURFACES

Regio (region): Ans (Alleur), België

Adres (address): Rue des Charrons 46,4432, België

Telefoon (phone): 04 247 98 47 04 247 98 47

Fax (fax): 04 247 98 49 04 247 98 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANS TRAITEMENT DE SURFACES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANS TRAITEMENT DE SURFACES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANS TRAITEMENT DE SURFACES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANS TRAITEMENT DE SURFACES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANS TRAITEMENT DE SURFACES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANS TRAITEMENT DE SURFACES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANS TRAITEMENT DE SURFACES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANS TRAITEMENT DE SURFACES
Products information ANS TRAITEMENT DE SURFACES

BTW identificatienummer (tax): BE02712768554
Ondernemingsnummer: 4853729248
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ANS TRAITEMENT DE SURFACES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANS TRAITEMENT DE SURFACES
(Get full report from official database of BE for ANS TRAITEMENT DE SURFACES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANS TRAITEMENT DE SURFACES
Addition kinds of activities for ANS TRAITEMENT DE SURFACES

1381. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
357100. Elektronische computers | Electronic computers
515400. Vee | Livestock
594200. Boekwinkels | Book stores
22810212. Vinyon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Vinyon yarn, spun: made from purchased staple
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs

Werken bij ANS TRAITEMENT DE SURFACES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANS TRAITEMENT DE SURFACES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANS TRAITEMENT DE SURFACES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANS TRAITEMENT DE SURFACES. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

Zoek naar antwoorden van ANS TRAITEMENT DE SURFACES in sociale netwerken
Look for responds of ANS TRAITEMENT DE SURFACES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANS TRAITEMENT DE SURFACES. Laat een reactie achter voor ANS TRAITEMENT DE SURFACES. ANS TRAITEMENT DE SURFACES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANS TRAITEMENT DE SURFACES. Leave a respond for ANS TRAITEMENT DE SURFACES. ANS TRAITEMENT DE SURFACES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANS TRAITEMENT DE SURFACES op de google maps. Adres en contacten ANS TRAITEMENT DE SURFACES
Location of ANS TRAITEMENT DE SURFACES on the google maps. Address and contacts of ANS TRAITEMENT DE SURFACES

Andere gerelateerde bedrijven als come ANS TRAITEMENT DE SURFACES ANS TRAITEMENT DE SURFACES: DE PC-KLINIEK | Lerouge J-C | John Meuris | Kontossis Nicolas | Kurt Swinnen

Other related companies as ANS TRAITEMENT DE SURFACES: DE PC-KLINIEK | Lerouge J-C | John Meuris | Kontossis Nicolas | Kurt Swinnen

ANS TRAITEMENT DE SURFACES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Ans (Alleur), België. De volledige naam van het bedrijf is ANS TRAITEMENT DE SURFACES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02712768554. Het bedrijf ANS TRAITEMENT DE SURFACES bevindt zich op het adres: Rue des Charrons 46,4432. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ANS TRAITEMENT DE SURFACES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANS TRAITEMENT DE SURFACES is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANS TRAITEMENT DE SURFACES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANS TRAITEMENT DE SURFACES, openstaande posities, locatie van ANS TRAITEMENT DE SURFACES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANS TRAITEMENT DE SURFACES is a company, that was registered 1989 in Ans (Alleur) region, Belgium. Full name of company is ANS TRAITEMENT DE SURFACES, company assigned to the tax number BE02712768554. The company ANS TRAITEMENT DE SURFACES is located at the address: Rue des Charrons 46,4432. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ANS TRAITEMENT DE SURFACES were not found.
The main activity of ANS TRAITEMENT DE SURFACES is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANS TRAITEMENT DE SURFACES is not available. You also can look at reviews of ANS TRAITEMENT DE SURFACES, open positions, location of ANS TRAITEMENT DE SURFACES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANS TRAITEMENT DE SURFACES, Ans (Alleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANS TRAITEMENT DE SURFACES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANS TRAITEMENT DE SURFACES, Ans (Alleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANS TRAITEMENT DE SURFACES, employees, financial statistics.