Paul Duquesne

Contactgegevens Paul Duquesne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paul Duquesne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paul Duquesne

Regio (region): Sint-Martens-Latem, 9830 - BE, België

Adres (address): Koperstraat 22, België

Telefoon (phone): 32.9.2810484 32.9.2810484

Fax (fax): 32.9.2811083 32.9.2811083

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paul Duquesne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paul Duquesne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paul Duquesne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paul Duquesne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paul Duquesne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paul Duquesne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paul Duquesne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paul Duquesne
Products information Paul Duquesne

BTW identificatienummer (tax): BE07853546142
Ondernemingsnummer: 4251953125
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Paul Duquesne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paul Duquesne
(Get full report from official database of BE for Paul Duquesne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paul Duquesne
Addition kinds of activities for Paul Duquesne

201301. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
35549904. Die-snijden en stampen machines, papier omzetten | Die cutting and stamping machinery, paper converting
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment

Werken bij Paul Duquesne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paul Duquesne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paul Duquesne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paul Duquesne. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van Paul Duquesne in sociale netwerken
Look for responds of Paul Duquesne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paul Duquesne. Laat een reactie achter voor Paul Duquesne. Paul Duquesne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paul Duquesne. Leave a respond for Paul Duquesne. Paul Duquesne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paul Duquesne op de google maps. Adres en contacten Paul Duquesne
Location of Paul Duquesne on the google maps. Address and contacts of Paul Duquesne

Andere gerelateerde bedrijven als come Paul Duquesne Paul Duquesne: INFORMATIC SERVICES IS SA | VL-TRADING NV | Desplentere F | Rombouts Voeders BVBA | Plastic Workers nv

Other related companies as Paul Duquesne: INFORMATIC SERVICES IS SA | VL-TRADING NV | Desplentere F | Rombouts Voeders BVBA | Plastic Workers nv

Paul Duquesne is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Sint-Martens-Latem, 9830 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Paul Duquesne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07853546142. Het bedrijf Paul Duquesne bevindt zich op het adres: Koperstraat 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Paul Duquesne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paul Duquesne is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paul Duquesne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paul Duquesne, openstaande posities, locatie van Paul Duquesne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paul Duquesne is a company, that was registered 1993 in Sint-Martens-Latem, 9830 - BE region, Belgium. Full name of company is Paul Duquesne, company assigned to the tax number BE07853546142. The company Paul Duquesne is located at the address: Koperstraat 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Paul Duquesne were not found.
The main activity of Paul Duquesne is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Paul Duquesne is not available. You also can look at reviews of Paul Duquesne, open positions, location of Paul Duquesne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paul Duquesne, Sint-Martens-Latem, 9830 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paul Duquesne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paul Duquesne, Sint-Martens-Latem, 9830 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paul Duquesne, employees, financial statistics.