Pascal Staquet

Contactgegevens Pascal Staquet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pascal Staquet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pascal Staquet

Regio (region): 1210 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 296 rue Royale, België

Telefoon (phone): +32 22503919 +32 22503919

Fax (fax): +32 22503910 +32 22503910

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pascal Staquet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pascal Staquet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pascal Staquet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pascal Staquet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pascal Staquet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pascal Staquet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pascal Staquet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pascal Staquet
Products information Pascal Staquet

BTW identificatienummer (tax): BE08082611083
Ondernemingsnummer: 1934387207
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Pascal Staquet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pascal Staquet
(Get full report from official database of BE for Pascal Staquet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pascal Staquet
Addition kinds of activities for Pascal Staquet

232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
07619901. Bemanningsleden, boerenarbeid: aanbestedende diensten | Crew leaders, farm labor: contracting services
13890205. Survey wells | Surveying wells
22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
51430000. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned

Werken bij Pascal Staquet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pascal Staquet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pascal Staquet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pascal Staquet. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van Pascal Staquet in sociale netwerken
Look for responds of Pascal Staquet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pascal Staquet. Laat een reactie achter voor Pascal Staquet. Pascal Staquet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pascal Staquet. Leave a respond for Pascal Staquet. Pascal Staquet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pascal Staquet op de google maps. Adres en contacten Pascal Staquet
Location of Pascal Staquet on the google maps. Address and contacts of Pascal Staquet

Andere gerelateerde bedrijven als come Pascal Staquet Pascal Staquet: De Leu | NISSAN BELGIUM NV | Put Motorhomes BVBA | Verhelle BVBA | COLI.NET

Other related companies as Pascal Staquet: De Leu | NISSAN BELGIUM NV | Put Motorhomes BVBA | Verhelle BVBA | COLI.NET

Pascal Staquet is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio 1210 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Pascal Staquet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08082611083. Het bedrijf Pascal Staquet bevindt zich op het adres: 296 rue Royale. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pascal Staquet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pascal Staquet is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pascal Staquet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pascal Staquet, openstaande posities, locatie van Pascal Staquet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pascal Staquet is a company, that was registered 1997 in 1210 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Pascal Staquet, company assigned to the tax number BE08082611083. The company Pascal Staquet is located at the address: 296 rue Royale. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pascal Staquet were not found.
The main activity of Pascal Staquet is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pascal Staquet is not available. You also can look at reviews of Pascal Staquet, open positions, location of Pascal Staquet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pascal Staquet, 1210 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pascal Staquet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pascal Staquet, 1210 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pascal Staquet, employees, financial statistics.