Parfums Guy Delforge SA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Parfums Guy Delforge SA
Private companiesOil and Gas Extraction • Parfums Guy Delforge SA

Contactgegevens Parfums Guy Delforge SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parfums Guy Delforge SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parfums Guy Delforge SA

Regio (region): Namur, Namur 5000 - BE, België

Adres (address): Citadelle Medievale, België

Telefoon (phone): 32 81 22.12.19 32 81 22.12.19

Fax (fax): 32 81 22.17.92 32 81 22.17.92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parfums Guy Delforge SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parfums Guy Delforge SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parfums Guy Delforge SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parfums Guy Delforge SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parfums Guy Delforge SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parfums Guy Delforge SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parfums Guy Delforge SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parfums Guy Delforge SA
Products information Parfums Guy Delforge SA

BTW identificatienummer (tax): BE08579193115
Ondernemingsnummer: 1464172363
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Parfums Guy Delforge SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parfums Guy Delforge SA
(Get full report from official database of BE for Parfums Guy Delforge SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parfums Guy Delforge SA
Addition kinds of activities for Parfums Guy Delforge SA

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
72190402. Franse handwas | French hand laundry

Werken bij Parfums Guy Delforge SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parfums Guy Delforge SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parfums Guy Delforge SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parfums Guy Delforge SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Parfums Guy Delforge SA in sociale netwerken
Look for responds of Parfums Guy Delforge SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parfums Guy Delforge SA. Laat een reactie achter voor Parfums Guy Delforge SA. Parfums Guy Delforge SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parfums Guy Delforge SA. Leave a respond for Parfums Guy Delforge SA. Parfums Guy Delforge SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parfums Guy Delforge SA op de google maps. Adres en contacten Parfums Guy Delforge SA
Location of Parfums Guy Delforge SA on the google maps. Address and contacts of Parfums Guy Delforge SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Parfums Guy Delforge SA Parfums Guy Delforge SA: Raes Arnold | Kortrijk Xpo CVBA | ISCAR BENELUX SA | Conti Daniela | Virtual Dedicated Server Operating System

Other related companies as Parfums Guy Delforge SA: Raes Arnold | Kortrijk Xpo CVBA | ISCAR BENELUX SA | Conti Daniela | Virtual Dedicated Server Operating System

Parfums Guy Delforge SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Namur, Namur 5000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Parfums Guy Delforge SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08579193115. Het bedrijf Parfums Guy Delforge SA bevindt zich op het adres: Citadelle Medievale. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Parfums Guy Delforge SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parfums Guy Delforge SA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parfums Guy Delforge SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parfums Guy Delforge SA, openstaande posities, locatie van Parfums Guy Delforge SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Parfums Guy Delforge SA is a company, that was registered 2012 in Namur, Namur 5000 - BE region, Belgium. Full name of company is Parfums Guy Delforge SA, company assigned to the tax number BE08579193115. The company Parfums Guy Delforge SA is located at the address: Citadelle Medievale. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Parfums Guy Delforge SA were not found.
The main activity of Parfums Guy Delforge SA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Parfums Guy Delforge SA is not available. You also can look at reviews of Parfums Guy Delforge SA, open positions, location of Parfums Guy Delforge SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parfums Guy Delforge SA, Namur, Namur 5000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parfums Guy Delforge SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parfums Guy Delforge SA, Namur, Namur 5000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parfums Guy Delforge SA, employees, financial statistics.