Virtual Dedicated Server Operating System

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Virtual Dedicated Server Operating System
Private companiesOil and Gas Extraction • Virtual Dedicated Server Operating System

Contactgegevens Virtual Dedicated Server Operating System: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Virtual Dedicated Server Operating System: address, phone, fax, email, website, opening hours

Virtual Dedicated Server Operating System

Regio (region): BATTICE LIEGE 4651 - BE, België

Adres (address): Bouxhmont 115, België

Telefoon (phone): +32 87 67 92 61 +32 87 67 92 61

Fax (fax): +32 (61) 821-31-23 +32 (61) 821-31-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Virtual Dedicated Server Operating System: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Virtual Dedicated Server Operating System"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Virtual Dedicated Server Operating System"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Virtual Dedicated Server Operating System, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Virtual Dedicated Server Operating System. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Virtual Dedicated Server Operating System, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Virtual Dedicated Server Operating System. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Virtual Dedicated Server Operating System
Products information Virtual Dedicated Server Operating System

BTW identificatienummer (tax): BE03009399414
Ondernemingsnummer: 6125946044
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Virtual Dedicated Server Operating System zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Virtual Dedicated Server Operating System
(Get full report from official database of BE for Virtual Dedicated Server Operating System)

Aanvulling soorten activiteiten voor Virtual Dedicated Server Operating System
Addition kinds of activities for Virtual Dedicated Server Operating System

449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
27520301. Billheads, gelithografeerd | Billheads, lithographed
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
35319907. Mud jacks | Mud jacks
41410000. Lokale bus charter service | Local bus charter service
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij Virtual Dedicated Server Operating System: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Virtual Dedicated Server Operating System: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Virtual Dedicated Server Operating System. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Virtual Dedicated Server Operating System. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Virtual Dedicated Server Operating System in sociale netwerken
Look for responds of Virtual Dedicated Server Operating System in social networks

Lees alle opmerkingen voor Virtual Dedicated Server Operating System. Laat een reactie achter voor Virtual Dedicated Server Operating System. Virtual Dedicated Server Operating System bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Virtual Dedicated Server Operating System. Leave a respond for Virtual Dedicated Server Operating System. Virtual Dedicated Server Operating System on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Virtual Dedicated Server Operating System op de google maps. Adres en contacten Virtual Dedicated Server Operating System
Location of Virtual Dedicated Server Operating System on the google maps. Address and contacts of Virtual Dedicated Server Operating System

Andere gerelateerde bedrijven als come Virtual Dedicated Server Operating System Virtual Dedicated Server Operating System: COBELVER SA | MARC VAN MOER BVBA | Lycée Charles Plisnier | CIP NV | IMMOBILIERE WEYMEERSCH SA

Other related companies as Virtual Dedicated Server Operating System: COBELVER SA | MARC VAN MOER BVBA | Lycée Charles Plisnier | CIP NV | IMMOBILIERE WEYMEERSCH SA

Virtual Dedicated Server Operating System is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio BATTICE LIEGE 4651 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Virtual Dedicated Server Operating System, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03009399414. Het bedrijf Virtual Dedicated Server Operating System bevindt zich op het adres: Bouxhmont 115. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Virtual Dedicated Server Operating System zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Virtual Dedicated Server Operating System is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Virtual Dedicated Server Operating System is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Virtual Dedicated Server Operating System, openstaande posities, locatie van Virtual Dedicated Server Operating System op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Virtual Dedicated Server Operating System is a company, that was registered 1987 in BATTICE LIEGE 4651 - BE region, Belgium. Full name of company is Virtual Dedicated Server Operating System, company assigned to the tax number BE03009399414. The company Virtual Dedicated Server Operating System is located at the address: Bouxhmont 115. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Virtual Dedicated Server Operating System were not found.
The main activity of Virtual Dedicated Server Operating System is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Virtual Dedicated Server Operating System is not available. You also can look at reviews of Virtual Dedicated Server Operating System, open positions, location of Virtual Dedicated Server Operating System on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Virtual Dedicated Server Operating System, BATTICE LIEGE 4651 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Virtual Dedicated Server Operating System, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Virtual Dedicated Server Operating System, BATTICE LIEGE 4651 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Virtual Dedicated Server Operating System, employees, financial statistics.