PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN
Private companiesBusiness Services • PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN

Contactgegevens PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN

Regio (region): Namur, BELGIUM 5000 - BE, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 22, België

Telefoon (phone): +32 (69) 926-16-53 +32 (69) 926-16-53

Fax (fax): +32 (13) 699-88-78 +32 (13) 699-88-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN
Products information PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE01510040283
Ondernemingsnummer: 4245361328
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN
(Get full report from official database of BE for PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN
Addition kinds of activities for PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN

26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. Laat een reactie achter voor PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. Leave a respond for PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN. PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN op de google maps. Adres en contacten PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN
Location of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN on the google maps. Address and contacts of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN: Francorchamps | OPEL-V.D. CARS | Beauty Nails Center | Concept By J.R. | Batiselect

Other related companies as PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN: Francorchamps | OPEL-V.D. CARS | Beauty Nails Center | Concept By J.R. | Batiselect

PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Namur, BELGIUM 5000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510040283. Het bedrijf PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, openstaande posities, locatie van PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN is a company, that was registered 1992 in Namur, BELGIUM 5000 - BE region, Belgium. Full name of company is PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, company assigned to the tax number BE01510040283. The company PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN is located at the address: Avenue Reine Astrid 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN were not found.
The main activity of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN is not available. You also can look at reviews of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, open positions, location of PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, Namur, BELGIUM 5000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, Namur, BELGIUM 5000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCE DE NAMUR - PARCS ET JARDIN, employees, financial statistics.